News Flash:

Bicarbonatul de sodiu si lamaia sunt o combinatie miraculoasa

30 Aprilie 2017
19250 Vizualizari | 0 Comentarii
bicarbonatul de sodiu si lamaia
Oamenii de stiinta, spun cei de la curejoy.com, au solicitat pacientilor diagnosticati cu cancer sa ia dimineata, pe stomacul gol, cate doua lingurite de zeama de lamaie cu o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu.  De ce aceasta combinatie?
Pentru ca lamaia a dovedit efecte anticancerigene, antidepresive si de combatere a formarii chisturilor, a tumorilor si parazitilor interni. Asta, in timp ce bicarbonatul de sodiu contribuie la reglarea pH–ului din corp si impiedica, astfel, inmultirea si raspandirea celulelor canceroase.
Studiile recente in domeniu au aratat ca bicarbonatul si lamaia pot inhiba formarea tumorilor. Una dintre cele mai importante companii de producere a medicamentelor a facut teste inca din anul 1970 si au descoperit ca sucul de lamaie distruge celulele carcinogenice asociate cu nu mai putin de 12 tipuri de cancer.
Mai mult mult, lamaile previn extinderea acestor celule periculoase si au efect mai puternic cu de pana la 10.000 de ori fata de medicamentul Adriamicina, care se iau in combinatie cu chimioterapice.
Spre deosebire de citostatice, bicarbonatul cu lamaie nu da reactii adverse
Tot cercetatorii au descoperit ca daca mananci citrice, in special lamai, poti preveni declansarea anumitor tipuri de cancer, mai ales daca exista predispozitie. Daca adaugi bicarbonat, nivelul pH–ului in corp se normalizeaza, scade aciditatea si, deci, se distruge si mediul propice dezvoltarii celulelor canceroase.
Adica are actiune asemanatoare cu cea achimioterapiei, cu amendamentul ca lamaia cu bicarbonat nu da reactii adverse in corp, asa cum se intampla in cazul tratamentelor cu citostatice.
Important! Bea dimineata, pe stomacul gol, doua lingurite de suc de lamaie cu o jumatate de lingurita de bicarbonat, insa ai grija sa alegi lamai organice, bio. Se pare ca acestea au un efect de 100 de ori mai mare decat lamaile cultivate cu ingrasaminte chimice si stropite cu diverse chimicale.
sursa: clickpentrufemei.ro

cancer combinatie efecte anticancerigene citostatice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)