News Flash:

Bianca Dragusanu face un anunt de ultima ora. Toti prietenii asteptau acest moment

20 Ianuarie 2017
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
bia si victor cu fetita
Bianca Dragusanu a inceput deja sa prospecteze piata pentru pregatirea botezului fiicei sale, Sofia Natalia. Blonda a marturisit ca s-a hotarat asupra datei si ca si-a ales si tematica pe care vrea s-o urmeze in organizarea petrecerii.
Bianca Dragusanu este o mamica foarte preocupata de tot ce tine de fetita ei, careia doreste sa-i ofere cele mai frumoase si mai bune lucruri. Blonda a inceput deja pregatirile pentru botezul Sofiei, care se pare ca va avea loc la inceputul lunii mai.
Iubita lui Victor Slav a spus ca-si doreste un decor inspirat din povestea Cenusaresei, cu decoruri florale si candy-bar.
”Am ales sa fie botezul cu tematica, gen Cinderella, asa ca am nevoie de caleasca. Am ales florile. Vreau sa-mi faci cu tematica la botez, Cenusareasa, care va fi in curand.Vreau sa fac botezul undeva prin luna mai, cred ca 7 mai, dar nu e sigur. E sigur in proportie de 90%, dar nu e batut in cuie. O sa am o caleasca cu flori. Deci o sa vorbesc si cu cei care-mi vor face bombonicile sa mi le faca in aceleasi culori cu florile”, a spus Bianca Dragusanu.
Expertul in decoratiuni a asigurat-o pe tanara mamica de faptul ca-i poate transforma toate dorintele in realitate: ”Da, o sa ai o claeasca cu flori, culori pastelate, roz, violet cald. Putem sa-ti facem si candy barul cu flori. Putem face aranjamentele de pe masa in aceeasi tematica, un foto corner”.

bianca dragusanu botezului fiicei natalia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005710 (s)