News Flash:

Bianca Dragusanu a confirmat prezenta la Revelionul lui Dan Negru. Cati bani va lua vedeta peste show

1 Decembrie 2021
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Mai este putin si vine perioada emisiunilor de iarna, dar vedete deja si-au negociat de luni bune contractele. Printre ele se numara si Bianca Dragusanu care, dupa cearta cu Catalin Maruta a ales sa mearga la concurenta, la Revelionul lui Dan Negru. Bianca este destul de scumpa la vedere, asa ca cei de la Antena 1 au scos bani frumosi din buzunar pentru ca diva sa raspunda afirmativ invitatiei.

Bianca Dragusanu nu mai are nevoie de prezentare, dar, inainte sa devina una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, blondina era o simpla fata din Petrosani care a pasit pentru prima data in fata camerelor de filmat la emisiunea moderata de Mircea Radu. Bianca a stiut mereu ce isi doreste de la viata, asa ca de la prima ei aparitie si pana azi a evoluat enorm, iar schimbarile sunt notabile, atat cele fizice, cat si cele personale.

Bianca Dragusanu a reusit cam tot ce si-a propus. Vedeta a stiut din prima ca o imagine ca la carte i-ar putea aduce sute de mii de euro, asa ca s-a transformat in aceasta Barbie de Romania si a facut ravagii in radul barbatilor. 

”Ea este cea mai scumpa invitata, alti artisti avand contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Dragusanu nu-si negociaza singura contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood”, au declarat surse din Antena 1 pentru playtech.ro.
”Bianca Dragusanu va lua 2.000 de euro pentru programul de Revelion, un sfert din pretul rochiei pe care o va purta la filmari”
Bianca Dragusanu a obtinut o suma frumoasa, pentru colaborarea cu Antena 1:

”Bianca Dragusanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta in emisiune o rochie de 7.500 de euro, asa ca a vrut sa fie platita macar cu 25% din pretul tinutei.

Rochia este superba, decoltata si foarte stramta, la care va asorta incaltaminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, au declarat surse din anturajul vedetei tv pentru playtech.ro. Bianca Dragusanu va filma, timp de doua zile, cate 8 ore pe zi, pentru Revelionul postului Antena 1, pe 3 si 4 decembrie, la Romexpo.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)