News Flash:

Bautura care poate regenera rapid ficatul. E 100% naturala

28 Ianuarie 2018
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
suc detoxifiere ficat

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, avand mai multe functii vitale. Printre acestea se numara: functia de stocare a sangelui, functia de filtrare si purificare a sangelui, functia de a neutraliza substantele toxice care ajung in organismul nostru dar si functia de a depozita minerale si vitamine, in special vitamina B12.

In consecinta imbolnavirea ficatului nu reprezinta deloc un lucru bun. Exista insa o metoda simpla si eficienta prin care acesta poate fi regenerat in termen de doar 7 zile. Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati acasa asa numita drojdie rosie: aveti nevoie de 100 de grame de stafide, 200 de grame de zahar, doua linguri de faina si 700 de grame de sfecla rosie.

Adaugati toate ingredientele intr-un borcan de 3 litri pe care trebuie sa il umpleti cu apa calda. Acoperiti borcanul cu un tifon dupa care depozitati-l intr-un loc intunecat si racoros timp de o saptamana. Dupa aceasta perioada amestecul rezultat poate fi folosit: se consuma 3 sau 4 linguri de 3 ori pe zi, inainte de masa. Dupa numai 7 zile ficatul va fi regenerat si veti observa ca starea de sanatate s-a imbunatatit dramatic.

Trebuie totusi sa tineti minte ca acest leac nu inlocuieste medicul. Daca nu va simtiti bine in continuare mergeti la un control de specialitate. Romania ocupa locul 3 la nivel european in topul celor mai multe decese provocate de accidentele vasculare cerebrale.

Aceasta boala loveste necrutator si nu tine cont de varsta sau de istoricul familiei tale. Exista totusi mai multe modalitati prin intermediul carora putem micsora semnificativ riscul de a face un accident vascular cerebral:

incearca sa elimini acei factori care iti cresc tensiunea. Mananca putina sare, cel mult o jumatate de lingurita pe zi, renunta la fumat, evita mancarurile bogate in colesterol si fa mai multa miscare. Nu in ultimul rand, mananca fructe;

daca ai probleme serioase cu greutatea, fa un efort si slabeste! Obezitatea creste semnificativ sansele aparitiei unui accident vascular cerebral;

redu cantitatea de alcool pe care o consumi zilnic. Daca simti nevoia sa bei ceva seara, inainte de culcare, bea cel mult un pahar de vin rosu. Vinul rosu protejeaza inima si creierul.


ficatul functii vitale sangelui organismul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006192 (s)