News Flash:

Bautura aceasta, aparent banala, topeste grasimea de pe abdomen

6 Aprilie 2016
7234 Vizualizari | 0 Comentarii
apa vanata
Apa de vanata este un remediu excelent de a scapa de grasimea acumula in locurile nedorite, cum ar fi abdomenul sau coapsele. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a o prepara este sa iei o vanata, sa o speci, sa o decojesti si sa o tai cubulete. Adaug-o intr-un borcan cu jumatate de litru de apa. Lasati la maceratpeste noapte. Se consuma zilnic, iar daca nu va place gustul puteti adauga sizeama de lamaie, care ii va potenta efectele. 
Aceasta bautura de administreaza timp de sapte zile. Cura poate fi urmata o data pe luna pentru ca ajuta la slabit si curata oganismul de toxine. In timpul saptamanii in care bei apa de vinete, este important sa mananci multe salate si sa evitati grasimile si faina alba.
Consumati o jumatate de litru de apa de vinete pe zi, cate un pahar inaintea meselor principale. Efectele ar trebui sa apara la scurt timp. Vei scapa de circa doua kilograme pe saptamana. In afara de apa de vinete, trebuie sa consumi vinete si sub alte forme: coapte sau fierte. 
Vinetele contin nasunina, un antioxidant ce aduce beneficii creierului, prin protejarea membranei celulare a lipidelor. Nasunina este un chelator al fierului si de aceea se recomanda mai ales femeilor la menopauza. Ele contin acid clorogenic, cu proprietati anti mutagenice, antivirale si confera ajutor in scaderea colesterolului LDL.

grasimea vanata apa macerat bautura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005858 (s)