News Flash:

BATAIE DE JOC! Frig, zapada si ploaie in trenurile din Romania! Toate acestea la preturi piperate. Reactia CFR este halucinanta - FOTO, VIDEO

6 Ianuarie 2016
2409 Vizualizari | 2 Comentarii
zapada in tren
BATAIE DE JOC! Frig, zapada si ploaie in trenurile din Romania! Toate acestea la preturi piperate. Oamenii se plang ca ingheata in vagoane, dar reprezentantii CFR ridica din umeri. Calatorii din trenul Constanta – Satu Mare s-au trezit cu apa curgand pe ei in vagonul de dormit. Asta in timp ce biletele sunt extrem de scumpe. 
Calatorii care au mers dinspre Timisoara spre Bucuresti cu trenul InterRegio 1590 ne-au trimis imagini cu geamurile inghetate si zapada care a patruns in tren.
Geamurile vagonului sunt inghetate, iar zapada are aproximativ 10 de centimetri, in interiorul trenului, in zona usii vagonului. Totodata, si geamurile vagonului sunt acoperite de zapada, chiar pe interior.
Ce spun reprezentantii CFR
Alina Predescu, purtatorul de cuvant al CFR, a declarat, in exclusivitate pentru Realitatea Tv, referitor la fotografia mentionata anterior, ca in interiorul trenului nu este frig:
„Este un tren interregio iar realitatea pe care o prezentati dvs nu reflecta faptul ca pasagerii sunt in frig. Practic ce vedeti este vorba despre zapada viscolita care a intrat in vagon si este pe capetele vagoanelor, pe culoarul din vagon, interior nu este asa ceva si nu, nu este frig". 

Galerie Foto

zapada_in_tren2

Galerie Video


trenul blue air
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Addidass  | #1380
Pe langa faptul ca mint cu nerusinare ca biletele sunt mai ieftine mai si induri de frig prin trenuri. Concret biletul e mai scump cu 16% decat in mod normal iar daca intrebi de ce nu e caldura si curent electric ti se raspunde ca acestea sunt conditiile! Curat trenurile zapezii!
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006371 (s)