News Flash:

Barbatul decedat in accidentul de joi din Ungaria era din Timisoara

25 Mai 2018
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Tiganescu

Barbatul decedat in accidentul petrecut joi dimineata in Ungaria era din Timisoara. Nenorocirea s-a petrecut pe autostrada M5, intre Budapesta si Kecskemet. Barbatul avea 35 de ani si era angajat sofer la o societate comerciala din Ortisoara.
Constantin Tiganescu avea 35 de ani si locuia in Timisoara. Era angajat sofer la o societate comerciala din Ortisoara, iar joi dimineata circula pe autostrada M5 din Ungaria, intre Budapesta si Kecskemet. Conducea o autoutilitara de 3,5 tone si a patruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autotren.

Timisoreanul a decedat pe loc, iar trupul neinsufletit a ramas blocat in cabina distrusa. Politistii maghiari au deschis o ancheta in urma careia vor stabili exact conditiile in care s-a produs nenorocirea.

Constantin Tiganescu era casatorit si avea o fetita minora.
Acesta este cel de-al doilea accident grav petrecut pe teritoriul Ungariei, in ultimele doua zile, in care sunt implicati cetateni romani. Miercuri dimineata, noua persoane si-au pierdut viata dupa ce soferul microbuzului in care se aflau a intrat in depasire in timp ce facea live pe Facebook. El nu a fost atent si nu a observat la timp ca din sensul opus circula regulamentar un autotren al carui conducator nu a mai putut evita impactul. Toate cele noua persoane aflate in microbuz si-au pierdut viata pe loc.
Un nou accident cu romani a avut loc, joi, in apropiere de Budapesta, in care au fost implicate doua autoturisme inmatriculate in tara noastra. Conform datelor preliminare transmise de Ministerul Afacerilor Externe, soferul unuia dintre masini, cetatean roman, a decedat. sursa: tion.ro


barbatul decedat ungaria timisoara budapesta kecskemet ortisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004723 (s)