News Flash:

Avocat trimis in judecata de DNA

12 Iulie 2016
934 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispustrimiterea in judecata, sub control judiciar, fata de Ion Predonu,avocat in cadrul Baroul Bucuresti, pentru savarsirea infractiunii detrafic de influenta.
Comunicatul DNA:


"La data de 01 iulie 2016, inculpatul Predonu Ion, in calitate de avocat in cadrul Baroului Bucuresti, a pretins de la doua persoane (denuntatori in cauza) suma de 1.000 euro, in schimbul influentei pe care a lasat sa se creada ca o are asupra administratorului si presedintelui unei asociatii de proprietari. In schimbul banilor respectivi, inculpatul a promis ca ii va determina pe acestia sa elibereze o adeverinta care sa ateste imprejurarea ca unul dintre denuntatori nu inregistreaza debite catre asociatia respectiva de proprietari.


Actiunile de pretindere au fost reluate de inculpatul Predonu Ion la data de 05 iulie 2016, cand a primit de la unul dintre denuntatori suma de 1.000 euro, moment in care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante. Dosarul a fost trimis spre judecare Curtii de Apel Bucuresti, cu propunere de a se mentine masura preventiva dispusa in cauza.  Facem precizarea ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta spre judecare, situatie care nu poate sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie."

dna trimiterea judecata ion predonu avocat baroul bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049618 (s)