News Flash:

Australia, Olanda si Ucraina organizeaza ceremonii de comemorare a victimelor din avionul MH17

17 Iulie 2015
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
malaysian airlines
Ceremonii de comemorare a celor 298 de victime din avionul malaysian MH17, doborat la 17 iulie 2014 in regiunea ucraineana Donetk, se desfasoara vineri in Australia, Olanda si Ucraina, relateaza BBC News Online.
Parlamentarii australieni si-au intrerupt vacanta pentru a participa la ceremonia desfasurata in capitala tarii, iar o placa comemorativa cu numele victimelor a fost dezvelita in gradinile Parlamentului din Canberra, relateaza BBC News Online.
In cadrul ceremoniei, premierul australian Tony Abbott a afirmat ca australienii le datoreaza victimelor sa ii aduca pe cei vinovati de aceasta tragedie in fata justitiei. Dupa slujba, Abbott urma sa se intalneasca cu familiile si prietenii victimelor.
Liderul opozitiei australiene, Bill Shorten, a tinut de asemenea un discurs in cadrul ceremoniei desfasurate vineri.
Ceremonii comemorative se vor desfasura de asemenea, vineri, in Ucraina si Olanda. In orasul olandez Nieuwegen, numele tuturor victimelor vor fi citite de membri ai familiilor lor.
In Malaysia, o ceremonie a avut loc la 11 iulie in Kuala Lumpur, deoarece comemorarea tragediei coincide cu sfarsitul Ramadanului. In cadrul slujbei, au fost citite numele tuturor victimelor, apoi a fost tinut un moment de reculegere.
Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines efectua o cursa de la Amsterdam catre Kuala Lumpur cand s-a prabusit la 17 iulie 2014 in regiunea Donetk din estul Ucrainei, afectata de un conflict armat intre fortele guvernamentale si separatistii prorusi. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005178 (s)