News Flash:

AUDIO INCREDIBIL - INREGISTRARE dintr-o sedinta PSD. Planul de aranjare a alegerilor prezidentiale pentru Victor Ponta

11 Noiembrie 2014
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost inregistrat in timp ce tipa la colegii sai de partid si-i ameninta pe directorii de scoli, pe sefii de deconcentrate, dar si pe preotii din judet ca vor avea de suferit daca Victor Ponta nu va castiga prezidentialele, scrie Gandul.
In inregistrarea audio obtinuta de Gandul, Govor isi ameninta primarii si consilierii ca toti cei care nu vor avea rezultate in turul al doilea al prezidentialelor nu vor mai primi bani de la Consiliul Judetean, dar nici de la bugetul de stat.
„Cei care nu veti avea rezultate in turul doi, cat sunt eu in Consiliul Judetean si cat am posibilitate, nu o sa primiti niciun cinci bani. Cand se repartizeaza bugetul – zero, cand se impart …(neinteligibil) zero si garantez ca niciunul nu mai primeste nimic. Stati si muriti, asta e viata . Deja nu se mai poate. Trebuie sa ma duc eu sa ma milogesc ca un prost si sa pun o groaza in joc? Pentru ce? Ca sa vin aici sa ce? Sa ma fac de ras. Pentru ca ala doarme la amiaza in loc sa mearga in campanie electorala, alalalt in ziua votului sta si nu face nimica, ma duc la altul nimica. Unde ai fost, mai? Unde a fost …(neinteligibil) de la scoala? Cum sa fie la scoala, ma? Eu ce-s, tampit? M-am dus si am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Sa-ti spun ceva, de luni nu mai vine la scoala, sa se duca sa se odihneasca. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Si-o spun foarte clar. Toti directorii de deconcentrate care au fost numiti politic , directorii de scoli, toti care au fost numiti politic daca nu participa efectiv la campanie, pleaca acasa. S-a-ncheiat”, spune Govor, potrivit inregistrarii obtinute de Gandul.
Pe langa sefii de deconcentrate si directorii de scoala, presedintele PSD Satu Mare sustine ca a vorbit cu "preasfintitul" si ca preotii se vor implica in campania electorala de partea lui Victor Ponta. In caz contrar, pot sa-si ia adio de la fonduri, iar "preotesele" vor fi date afara. In inregistrarea obtinuta de Gandul, Govor isi asigura colegii ca a vorbit cu "preasfintitul" care a fost "total" de partea PSD si prezinta cum vor actiona preotii in ziua alegerilor.
"Am vorbit cu preasfintitul, am vorbit cu toti popii. Exact cum vorbesc cu voi, asa am vorbit si cu ei si am spus la popi in felul urmator: bai, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Daca nu vreti sa fiti de partea noastra, s-aduceti sa votati cu domnul Victor Ponta, eu nu va mai cunosc. La mine la usa nu mai veniti. Le-am spus verde in ochi", spune presedintele PSD Satu Mare.
"Deci preasfintitul o fost de partea noastra total. E un om extraordinar. (...) Si inca ceva, la toti popii daca pierdem toate preotesele le dau afara din tot, la revedere. Le-am si spus. Toti au venit la mine sa le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleaca acasa. Mearga la mama dracului, nu ma intereseaza", adauga Govor.
„Deci noi facem ce trebuie pentru judet si ne pisam pe sefii nostri…..Nu se mai poate sa-l dam in aia, nici pe el, nici pe … de la municipiu. Nu exista asemenea vocabular, sa-l dam in aia sau in aia de Ponta sau de Dragnea. Nu exista asa ceva si nu va mai exista, garantez eu. In judetul Satu Mare, cat sunt eu aici nu vor mai exista asa feluri de oameni. Sa-i ia mama dracului pe toti, ca n-am nevoie de toti nenorocitii in jurul meu.
Deci am nevoie decat de cei cu care pot face treaba, restul valea.  Pleaca la mama dracului toti, n-am nevoie de niciunul. Si Dan Secelean (?), eu iti spun ultima data,  daca eu te chem la sedinta si nu vii ca esti la domnul primar, eu ma duc la domnul prim-ministru. Fara nicio ezitare, o sa fii dat afara. Sa fii dat afara! Eu te-am pus director acolo, bai. Si nu tu imi comanzi mie! (da cu pumnul in masa) Ai fost numit politic, n-ai fost numit de Voica, pentru ca el aici nu face legea in municipiul Satu Mare! Ca m-am saturat.
Deci inca o data, daca te chem la mine si nu vii iti garantez ca vei zbura! Si nu numai tu! Pai ce faceti voi, ma, voi faceti regula? Sau crezi ca Voica imi face mie regula? (nu se intelege)
N-am numit pe nimeni in gluma, dar ce, ma milogesc in fata lor? Nu ma milogesc. S-a terminat. S-a terminat. Deci sa discutam vorbe. Cine mai vrea sa mergem impreuna la munca, mergem, care nu, acuma se ridica in picioare si pleaca. Mai multe detalii pe MEDIAFAX.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008992 (s)