News Flash:

Au consumat sau nu etnobotanice cei doi functionari ai Primariei Timisoara? Ce spune primarul Robu

4 Aprilie 2015
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Edilul-sef al Timisoarei, Nicolae Robu, asteapta rezultatele Comisiei de disciplina din cadrul Primariei in cazul celor doi functionari ai Fiscului, care au lesinat la serviciu, iar cadrele medicale ar fi afirmat ca li s-a facut rau in urma consumului de etnobotanice.
'Ancheta Comisiei de disciplina a Primariei in cazul celor doi angajati ai Fiscului nu este finalizata. Cand va fi gata, voi primi raportul si il voi face public', a declarat, vineri, Nicolae Robu.
Primarul a sesizat in urma cu doua saptamani Agentia Antidrog cu privire la acest incident, afirmand ca a vorbit personal cu directoarea Agentiei si i-a cerut 'sa-si intre in atributii pe acest subiect'. 'Noi trebuie sa lamurim lucrurile; cele doua persoane beneficiaza deocamdata de prezumtia de nevinovatie, dar daca ancheta pe care o facem va conduce la concluzia ca au consumat substante etnobotanice sau alte substante halucinogene, va trebui sa plece dintr-o structura a Primariei; nu au ce cauta acolo', declara primarul, potrivit ziuadevest.ro.
Colegii celor doi angajati care au lesinat au sustinut ca inainte de a li se face rau ar fi tras cateva fumuri. Echipajul ambulantei sosite la fata locului le-a acordat primul ajutor si, potrivit cadrelor medicale, starea de rau ar fi fost provocata de consum de etnobotanice. Potrivit edilului-sef, ceea ce s-a intamplat in Directia Fiscala a municipiului nu poate ramane un subiect inchis, ci trebuie sa se analizeze situatia si sa se ia masurile legale.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006357 (s)