News Flash:

ATENTIE! Pleoapele cazute pot ascunde multe afectiuni grave

30 Octombrie 2015
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
ochiii

Din ce in ce mai multe cercetari arata ca unele modificari la nivelul unor parti ale corpului pot fi un semn de avertizare pentru anumite afectiuni. Iar daca acorzi mai multa atentie trupului tau, este posibil sa descifrezi aceste semne si sa gestionezi din timp afectiunea pe care este posibil sa o ai.

Dupa cum arata Daily Mail, anumite schimbari care apar la nivelul ochilor, nasului si buzelor pot sa constituie un semnal de alarma. Iata la ce trebuie sa fii atent, potrivit specialistilor citati de publicatia Daily Mail.

Pleoape cazute

Cauze posibile: paralizie faciala (Bell's Palsy), accident vascular cerebral, cancer la plamani.

Afectiunile care pot afecta nervii faciali pot provoca slabiciune sau paralizie pe o parte a fetei, ceea ce poate face destul de dificila inchiderea pleoapei si poate cauza si o lasare a colturilor gurii.

De asemenea, pleoapele cazute pot fi determinate si de un accident vascular cerebral, alte simptome ale acestuia fiind dificultati in vorbire (bolboroseala) si slabiciune in brate.

Mai rar, insa, pleoapele cazute pot fi un semn de cancer la plamani - o tumoare situata pe varful unui plaman poate pune presiune pe un grup de nervi care au legatura cu ochii. Alte simptome sunt durere de brat si umar, slabire a puterii din maini si o senzatie de gadilare in palma.


anumite afectiuni daily mail potrivit specialistilor pleoape cazute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006267 (s)