News Flash:

Atentat la o sectie de politie din estul Turciei soldat cu cel putin trei morti si 40 de raniti

18 August 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
atentat kuweit
Cel putin trei persoane au decedat, iar alte 40 au fost ranite in urma unui atentat cu vehicul-capcana in apropierea unei sectii de politie din provincia Van, in estul Turciei, a declarat guvernatorul local, citat de postul TRT, potrivit agentiei de stiri Reuters.
Sectia de politie care a fost atacata serveste si drept cazarma pentru politisti, a relatat psotul TRT, citand un comunicat al guvernatorului local. Momentan, nu se cunoaste cati politisti si cati civili se afla printre victime.
In cadrul unei aparitii la televiziune, prim-ministrul turc Binali Yildirim a confirmat faptul ca a avut loc un atac asupra unei sectii de politie in provincia Van, insa nu a oferit mai multe detalii.
Nimeni nu a revendicat inca responsabilitatea pentru acest atac, insa militantii kurzi ataca frecvent sectii de politie si alte obiective ale fortelor de securitate.
Conflictul dintre Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) si serviciile de securitate turce s-a accentuat in luna iulie 2015, dupa esuarea negocierilor pentru un eventual armistitiu. Mii de militanti, membri ai fortelor de securitate si civili au fost omorati de atunci in lupte.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)