News Flash:

ATACUL ARMAT din Franta: Atacatorii de la Charlie Hebdo, inconjurati de politie

8 Ianuarie 2015
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Doi suspecti inarmati au fost reperati in Aisne, in nordul Frantei, afirma Le Parisien, in editia electronica, in conditiile in care politia franceza ii cauta pe autorii atacului asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, Cherif si Said Kouachi. Un important dispozitiv al fortelor de politie franceze a fost mobilizat in localitatea Crepy-en-Valois, situata la aproximativ 60 de kilometri nord de Paris, unde cei doi suspecti in cazul atentatului de la Paris s-ar fi baricadat intr-o casa, relateaza France 3.
UPDATE 15:51 - Drapele jihadiste si cocteiluri Molotov, gasite in masina abandonata
Doua drapele jihadiste si aproximativ zece cocteiluri Molotov au fost gasite de anchetatori in masina abandonata la Paris, miercuri, de autorii atacului de la redactia saptamanalului Charlie Hebdo, care s-a soldat cu 12 morti, au anuntat joi surse apropiate dosarului.
"Acest lucru demonstreaza pe de o parte radicalizarea lor islamista si ca pregatisera probabil alte actiuni cu aceste cocteiluri" Molotov, a declarat sursa citata.
La scurt timp dupa ce au fugit de la locul atentatului, atacatorii si-au abandonat masina in nord-estul Parisului, dupa ce au lovit un automobilist.
UPDATE 15:15 - Politia i-a inconjurat pe atacatorii de la Charlie Hebdo, baricadati intr-o casa
Doua elicoptere Puma pentru transportul trupelor survoleaza in prezent localitatea Crepy-en-Valois, din departamentul Oise, dupa ce suspectii in cazul atentatului de la redcatia Charlie Hebdo au fost reperati la Villers-Cotterêts in cursul diminetii.
Mai multe autovehicule ale jandarmeriei au fost de asemenea observate pe strazile din localitate.
Potrivit postului France 3 citat de Le Figaro, cei doi suspecti s-ar fi baricadat intr-o casa din Crepy-en-Valois.
Prefectura departamentului Oise a confirmat ca o operatiune de urmarire este in curs in localitate.
UPDATE 12:00 - Potrivit Le Parisien, doi barbati au fost reperati in cursul diminetii pe RN 2 la Villers-Cotterêts (Aisne). Cei doi suspecti circulau intr-o masina Renault Clio alba, cu placute de inmatriculare ascunse. Cei doi barbati purtau cagule si erau puternic inarmati. 
Suspectii se indreptau inspre Paris si corespund semnalmentelor celor doi frati cautati de politie pentru atacul asupra saptamanalului francez. Arme cu tevi lungi erau vizibile in spatele masinii.
Mediafax.ro 

charlie hebdo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009001 (s)