News Flash:

Asaza-ti palmele una langa cealalta si vezi daca liniile inimii se unesc! Stii ce inseamna acest lucru?

7 Mai 2018
1545 Vizualizari | 0 Comentarii
maini

Linia inimii este localizata chiar la baza degetelor. Aceasta linie dezvaluie o multime de informatii cu privire la personalitate, la relatiile cu cei din jur si cu partenerul de viata.

Daca iti vei aseza palmele una langa cealalta vei observa daca liniile inimii se unesc si au cursivitate sau se suprapun. Cum se interpreteaza aceste situatii?

Daca liniile se unesc si au cursivitate
Esti o persoana calma, cu o personalitate puternica, extrem de echilibrata din punct de vedere sentimental si nu iti plac provocarile, lucruri ce te fac sa fii un parinte ideal. Iti doresti stabilitate si echilibru in viata. Ai o fire calda, plina de compasiune si vei cauta pe cineva la fel de linistit ca tine. Nu in ultimul rand, vei tine cont de parerea celor apropiati atunci cand iti alegi jumatatea.

Daca linia palmei stangi este mai sus decat cea din palma dreapta
Ai o fire independenta, hotarata si nu ai nevoie de dragoste pentru a te simti implinit. Deschizi usa provocarilor, chiar daca ai momente in care mai degraba pierzi decat castigi. Esti o persoana puternica, dar foarte geloasa. Vei cauta un partener loial care sa iti fie cumva supus, deoarece esti un om incapatanat.

Daca linia din palma dreapta este mai sus decat cea din palma stanga
Esti o persoana isteata, inteleapta, iubesti din primul pana in ultimul moment si esti atras in mod special de persoanele mai in varsta decat tine. Nu iei in considerare ceea ce cred cei din jur despre tine si preferi sa traiesti liber, fara sa iti fie ingradite deciziile. Esti o persoana inteleapta si analitica. Cauti un partener care sa fie la fel de intelept ca tine, de aceea ai sanse mari sa te casatoresti cu o persoana mai in varsta.


linia palmei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006698 (s)