News Flash:

Anunt trist facut de Catalin Maruta

14 Iunie 2016
2371 Vizualizari | 0 Comentarii
maruta cata
Catalin Maruta a postat un mesaj pe Facebook in urma cu putin timp: «Marius Teicu si fiica sa au nevoie de ajutorul nostru! Pentru ca se lupta cu o problema grava de sanatate, Patricia, fata lui, are nevoie de sange A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc sa o ajute, o pot face donand sange la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) mentionand "Pentru Radulescu Patricia Rodica, internata la Fundeni, Sectia de Transplant Medular". Marius Teicu e unul dintre oamenii cu totul speciali pe care am avut norocul sa ii cunosc. E cel care a facut generatii intregi sa cunoasca dragostea, joaca, zambetul, tristetea, teama, lupta, bucuria -LUMEA TOATA de fapt - prin MUZCA. Sa ii multumim pentru asta si sa ii aratam ca universul nu uita niciodata ce si cat daruiesti!»

Fiica compozitorului Marius Teicu are nevoie urgenta de sange, iar mai multe vedete s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a-i distribui mesajul. Patricia Teicu sufera de o boala incurabila, dar nu a vrut sa faca public acest lucru pana cand n-a avut nevoie de ajutor din partea oamenilor simplii! Cei care vor sa o ajute cu sange A2 Rh pozitiv sunt asteptati la centrul de transfuzii din apropierea Pietei Victoria din Capitala.

Printre vedetele care au distribuit strigatul de ajutor al Patriciei este si Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. «Patricia are nevoie de ajutor. De sange, nu de bani. Este fiica lui Marius Teicu, dar mult mai important este ca Patricia este mama unor copii care au nevoie de ea», a scris Cornel Ilie, distribuind postarea initiala a fiicei lui Marius Teicu.

«Dragi prieteni, iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi. Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data trecuta, fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale. Va multumesc mult de tot pentru tot. Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central, cel de la Victoriei, de pe str. Doctor Felix, mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni, sectia de Transplant Medular. Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.»

catalin maruta marius teicu fiica sange a2 cornel ilie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005266 (s)