News Flash:

Angelina Jolie il trimite pe Brad Pitt la DEZALCOOLIZARE

10 Februarie 2015
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
Actrita Angelina Jolie i-a dat un ultimatum sotului ei, actorul si producatorul de film Brad Pitt, care are tendinta de a consuma prea mult alcool la evenimentele la care participa, cerandu-i fie sa se maturizeze, fie sa se interneze intr-o clinica de dezalcoolizare, potrivit presei internationale. "Te maturizezi sau mergi intr-o clinica de dezalcoolizare?" - aceasta este intrebarea pe care Angelina Jolie i-a adresat-o barbatului cu care isi imparte viata de aproape 10 ani. Obosita sa "jongleze" intre filmari si angajamente umanitare, actrita americana s-ar fi suparat extrem de tare atunci cand a aflat ca Brad Pitt a petrecut inca o seara band alcool cu prietenii lui.

Potrivit tabloidului National Enquirer, incidentul s-ar fi produs in timpul Festivalului Sundance, ce a avut loc in statul american Utah, unde Brad Pitt a fost prezent pe 23 ianuarie, pentru a-si prezenta cel mai recent film pe care l-a produs, "True Story". Insotit de actorul James Franco, starul american ar fi consumat in acea seara cocktail dupa cocktail, s-ar fi imbatat si, apoi, ar fi pierdut 25.000 de dolari la un joc de poker. Acest comportament nu a fost deloc pe placul actritei Angelina Jolie, care a decis sa intervina, pentru binele familiei sale, mai ales ca nunta ei cu Brad Pitt a avut loc abia in vara anului trecut.
"I-a cerut sa inceapa sa se comporte ca un tata responsabil care are sase copii sau sa plece sa se interneze intr-o clinica de dezalcoolizare", a declarat un prieten al cuplului. "S-a saturat ca ea sa isi riste viata, luptand ca lumea sa devina un loc mai bun, in timp ce Brad merge la petreceri si se comporta ca un student", a adaugat aceeasi sursa.

actrita angelina jolie ultimatum brad pitt alcool dezalcoolizare film
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005773 (s)