News Flash:

Angajati de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, depistati pozitiv cu COVID-19 dupa ce au primit prima doza de vaccin

8 Ianuarie 2021
528 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin vaccinare 17 700x336

Un medic, un asistent si o a treia persoana, angajata in randul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, au fost depistati pozitiv cu COVID-19, dupa ce au primit prima doza de vaccin impotriva virusului SARS CoV-2. Managerul unitatii medicale, medicul Cristian Oancea, a declarat ca cei trei se aflau in cursul bolii cand au primit vaccinul, dar ca nu prezentau simptome.

”Era in cursul bolii deja. Am vaccinat aceste persoane si cand au prezentat simptome minore, le-am gasit pozitive. Dar nu este in contextul vaccinarii. Credem ca dinainte au contactat virusul, dar erau asimptomatici. Acum sunt stabili, au simptome minore”, a explicat medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Pana acum, la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, 500 de persoane, din randul angajatilor, au primit prima doza de vaccin impotriva COVID-19.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005904 (s)