News Flash:

Andra trece prin momente grele. Ce a patit vedeta in prag de sarbatori. "Ne rugam sa fie bine...."

10 Decembrie 2017
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
andra

Andra trece prin momente grele. Ce a patit vedeta in prag de sarbatori. "Ne rugam sa fie bine...."

Andra a racit tocmai acum, cand are zeci de spectacole pana la finalul anului. Artista nu intra insa in panica pentru ca remediul ei sa se puna pe picioare chiar functioneaza. 

Miercuri seara, Andra a fost la Gala Elle ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dupa care a fugit la o cantare, scrie wowbiz.ro

"Sunt racita de cateva zile, dar fac fata pentru ca-mi doresc sa fie totul bine. Imi dreg vocea cu un ceai, cu o pastila de raceala... Trebuie sa fie bine. Ne rugam sa fie bine intotdeauna", a declarat Andra. 

Speak are parte de o provocare la care nu s-ar fi gandit niciodata. Artistul nu stie ce inseamna sa aiba in grija un copil, dar cinci?  Luni si marti, de la ora 20.00, nea Marin vine cu noi surprize atat pentru telespectatori, cat si pentru vedetele care participa la emisiunea ”Poftiti in vacanta”, difuzata la Antena1.In cea de-a doua saptamana, nea Marin are alaturi de el o gasca de oameni pusi pe sotii formata din Speak, CRBL, Edi Stancu, Minodora si Angie – fosta concurenta ”Chefi la cutite”. Principala lor responsabilitate este sa aduca bucuria pe chipurile unor copilasi ce provin din medii defavorizate. De data aceasta, tabara lui nea Marin este situata la mare, in Vama Veche, iar pentru micuti este o dubla premiera: prima lor vacanta, dar si prima data cand vad marea in realitate.

”E cea mai frumoasa zi din viata mea, nici nu am putut sa dorm de emotii. Habar nu aveam cum arata marea, e mai frumoasa decat in poze”, spun copiii evident surprinsi de prima intalnire cu marea, dar si cu vedetele venite in tabara special pentru ei.

Pe langa responsabilitati si multa munca, Speak, CRBL, Edi Stancu, Minodora si Angie au parte si de nenumarate peripetii in preajma lui nea Marin.

”Eu am foarte mult respect si bun simt pentru nea Marin, doar ca acum nu le am la mine, le-am lasat acasa”, glumeste CRBL, convins fiind ca gazda emisiunii ii va da de furca in zilele pe care le vor petrece impreuna.

Daca pentru unele dintre vedete grija pentru copii vine natural, fiind deja parinti, pentru altele nu este deloc asa.

”Am avut o singura data grija de un copil, o singura zi. Dar acum cu cinci...” spune Speak, vizibil speriat de ceea ce-l va astepta.

Cum vor face fata responsabilitatilor Speak, CRBL, Edi Stancu, Minodora si Angie, cat de tare ii vor emotiona sinceritatea si bucuria din ochii copiilor, dar si cum vor reusi cei cinci sa iasa din provocarile la care sunt supusi de nea Marin, telespectatorii vor vedea la ”Poftiti in vacanta”, luni si marti, de la ora 20.00, la Antena 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014206 (s)