News Flash:

Anchetatorii s-au intors la clubul Bamboo pentru a inspecta zona

26 Ianuarie 2017
837 Vizualizari | 0 Comentarii
bamboo foc
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si reprezentanti ai Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei vor inspecta joi zona clubului Bamboo pentru a evalua in continuare situatia, au anuntat oficiali ai DGPMB.
Anchetatorii si-au propus sa intre in zona anexelor.
Clubul Bamboo a ars in totalitate in noaptea de vineri spre sambata. Incendiul a fost declarat stins luni, la ora 12,30. Cladirea este prabusita in cea mai mare parte.
Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la iesirea din sediul Politiei Capitalei, ca focul ar fi pornit dintr-un spatiu care in mod normal este inchis.
"A pornit dintr-un spatiu care normal e inchis, nu functiona. Pe mine m-au chemat si normal ca eu am vazut acolo, eu am fost acolo pe moment si am vazut... Foarte ciudat cum s-a aprins foc si cum s-a dezvoltat focul in momentul ala. Atunci cand am vazut focul, am spus sa facem evacuare. S-a facut evacuare imediata si s-a iesit", a declarat italianul Joshua Castellano, dupa ce a fost audiat in dosarul deschis in urma incendiului de sambata.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004536 (s)