News Flash:

„Am 19 ani, am deja 2 copii si am abandonat studiile. Nu stiu daca imi mai iubesc sotul si nu stiu daca as putea trai toata viata intretinandu-i pe parintii lui”

16 Februarie 2018
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

Ma simt foarte trista, simt ca am facut cele mai mari greseli in viata mea. Sunt o mamica tanara de doar 19 ani si am deja 2 copii. Mi-am lasat studiile, am lasat tot sa vin langa barbatul pe care atunci il iubeam enorm de mult.

Totul a fost frumos in primul an, in al doilea an a aparut deja primul nostru copil, un baietel, l-am nascut in Romania pentru ca aici unde locuim in strainatate nu am avut asigurare. Dupa nasterea copilului simteam ca aveam nevoie de mai multa iubire din partea sotului, dar nu am primit-o!

De dimineata pana seara tarziu lucra la casa pe care o renoveaza pentru „parintii lui” si cand termina nu venea langa noi, pleca la prieteni, parca cauta sa plece, cert e ca in fiecare seara nu era langa mine. Si avand depresia de dupa nastere am inceput sa-l injur dupa ce pleca si il blestemam si plangeam.
In Romania mi-a murit toata dragostea ce i-o purtam, cand am ajuns aici parca el astepta sa vada de la mine dragoste, dar, nu a mai vazut-o! El a observat indiferenta mea si mi-a atras atentia, mi-a zis ca daca continui sa fiu in felul acesta o sa se distruga tot intre noi, dar nu am mai putut sa fiu aceeasi persoana, nu a mai vazut iubire din partea mea.

Si au urmat intre noi si lucruri mai rele din cauza surorii lui, pe care a adus-o aici la lucru, si din cauza careia ne-am certat foarte rau si ne-am adresat cele mai urate cuvinte posibile.

Dupa plecarea ei totul a revenit la normal, nu ne-am mai certat, dar nici nu ne-am mai iubit. I-am cerut sa nu o mai aduca aici pe sora lui, ca ne distruge relatia, dar nu a fost de acord.

Problema cea mai mare si care ma deranjeaza si ma face nefericita sunt parintii lui! Noi ii intretinem pe parintii lui cu bani, lucrul asta nu m-a deranjat deloc pana nu am avut copii, daca erau batrani si bolnavi mai intelegeam si eu ca au nevoie de ajutor, dar sunt inca in putere si sunt puturosi, nu se gandesc ca pana acum a mers sa le trimita bani ca nu a avut familie, dar acum ca are familie ar trebui sa le fie rusine ca sunt niste intretinuti.

Ma deranjeaza ca face economie la toate cu noi, dar cu parintii lui nu, eu imi doresc o masina de spalat noua pentru ca eu am una primita si veche care nu spala hainele, in schimb mama lui a primit-o acum 2 ani, cadou de ziua ei, cea mai scumpa masina de spalat. Eu, in schimb, de ziua mea primesc, eventual, niste flori. Iti spun toate aceste lucruri sa intelegi cat de importanta sunt eu pentru el.

Chiria noastra a devenit foarte stramta cu doi copii, dar nu vrea sa ne luam una mai mare pentru ca e prea scumpa si trebuie sa bagam bani in casa parintiilor lui, sa le facem lor lux. Sunt mai importanti parintii lui si surorile lui ca familia pe care o avem. Anul acesta a aparut cel de-al doilea copil, o fetita. Sunt o mama tanara cu doi copii si nu stiu ce sa fac, nu stiu daca imi mai iubesc sotul si nu stiu daca as putea trai toata viata intretinandu-i pe parintii lui. Cand aud ca trebuie sa le trimita bani imi bate inima cu putere si brusc ma intristez ca si in seara asta.

Te rog ajuta-ma cu un sfat!

Draga mea,

In situatia in care esti, ai nevoie de foarte multa putere. Faptul ca ai doi copii de care trebuie sa ai grija te obliga sa ramai atarnata de aceasta situatie. Intr-o lume ideala, tu ar trebui sa-ti iubesti sotul asa cum e si sa-i accepti familia cu inima deschisa. Cum asa ceva e imposibil, daca nu faci nimic pentru a schimba situatia, vei suferi la nesfarsit. Si ce ai putea sa faci? Incepe sa te gandesti cum ai putea sa investesti in tine, cum ai putea sa te dezvolti. Daca tu depinzi in totalitate numai de banii pe care ti-i da el, esti ca o sclava. Trebuie neaparat sa gasesti o cale de a avea banii tai. Nu am inteles in ce tara sunteti, nu stiu daca vorbesti limba, dar daca nu o vorbesti, asta ar putea fi un bun pretext.

Cere-i sa te lase sa te duci la un curs de limba. Spune-i ca vrei sa-l ajuti cu banii, sa nu mai fie el singurul care trage sa castige. Pe masura ce iti castigi independenta, altfel o sa pui problema. O sa cunosti oameni noi, o sa-ti iasa in cale oportunitati. Dar asta o sa se petreaca in timp, trebuie sa o iei pas cu pas. Pentru inceput, fa pace cu sotul tau, ia-l asa cum e si castiga-l de partea ta. Cine stie, cand o sa te vada ca esti hotarata sa evoluezi, poate o sa-i inspiri respectul. Daca nu, o sa ai resursele si puterea sa continui pe drumul tau, fara el.


draga mea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005136 (s)