News Flash:

Alimentele care te ajuta sa slabesti rapid dupa Craciun si Revelion

1 Ianuarie 2016
1846 Vizualizari | 0 Comentarii
slabeste

De la an la an, problema mentinerii siluetei devine tot mai spinoasa. De ce? In primul rand, pentru ca ispitele culinare sunt tot mai numeroase - ajunge sa privim la televizor cateva calupuri publicitare, si deja vedem cele mai ademenitoare tipuri de ciocolata, condimente care fac mesele delicioase, branzeturi si mezeluri care ne fac "fericiti" etc. In societatea de consum in care traim exista un adevarat cult al hranei abundente si cat mai diversificate si, fara indoiala, de sarbatori observam mai clar ca niciodata acest lucru. Consecintele se vad imediat ce s-au terminat sarbatorile: haine care plesnesc pe noi, un strat - doua de adipozitati inestetice si, ca si cum nu ar fi de ajuns, o foame direct proportionala cu mesele cu care ne-am delectat in ultimele zile. Ce-i de facut? Vom vedea in continuare:

Bananele - se consuma inainte de fiecare masa, fiind aperitivul ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca rapid. Consumate cu cinci minute inainte de a manca, ele ne vor taia prompt apetitul, ceea ce ne va face sa mancam considerabil mai putin, fara prea mari eforturi. Consumati vreme de doua saptamani banane inaintea fiecarei mese, oricat ar fi de neinsemnata cantitativ, si veti observa negresit rezultatele.


Supele foarte calde - dublati portia de felul intai si consumati supele cat de calde suportati. Pe langa faptul ca va vor induce o stare de relaxare si de bine (numai buna ca sa va remonteze dupa sarbatori), cu ajutorul lor se va diminua de la sine si cantitatea de alimente bogate in calorii consumate la felul doi.


Mezelurile pe baza de soia - sunt o gaselnita excelenta pentru postul dinaintea sarbatorilor, dar nu sunt de neglijat nici dupa. De ce? Pentru ca proteinele vegetale, mult mai putin toxice si mai usor de digerat decat cele animale din carne, nu incetinesc procesele de eliminare, ceea ce ne va ajuta enorm in cura de slabire.


Sucurile de citrice - baute in cantitati mai mari (1-2 litri pe zi) sunt un excelent depurativ si stimulent al metabolismului. Secretul lor este ca se prepara in mixer (blender), unde grepfrutul, lamaile sau portocalele se pun cu tot cu coaja (care va fi bine spalata in prealabil), pentru a se extrage flavonoidele si uleiurile eterice din ele. Aceste substante amplifica metabolismul si favorizeaza procesele de eliminare, fiind un excelent ajutor in cura de slabire.


Mierea - trebuie sa inlocuiasca complet zaharul vreme de macar o luna. De la indulcirea ceaiului sau a cafelei si pana la prepararea dulciurilor, la toate veti folosi numai mierea in locul zaharului. Urmarea va fi ca va veti reduce simtitor si practic fara efort cantitatea de dulciuri consumata, iar in plus veti beneficia de efectele laxative si reglatoare endocrine ale mierii.


Fibrele alimentare sunt arma secreta pusa la dispozitia mancaciosilor care vor sa slabeasca. Ele sunt substante din compozitia anumitor alimente vegetale care nu se digera, insa dau rapid o senzatie de satietate si in plus antreneaza toate materiile reziduale de pe tubul digestiv, fiind o adevarata matura pentru organism. Alimente bogate in fibre alimentare sunt painea neagra, grahamul, fulgii de orz si ovaz, orezul integral, varza (cruda, consumata sub forma de salata), salata verde. Suplimentar, puteti face o cura cu tarate de grau (care este foarte bogata in fibre), astfel: se iau zilnic, dimineata, trei linguri de tarate macerate intr-un pahar de apa, vreme de 8 ore (de seara pana dimineata).Tratamentul dureaza minimum 3 saptamani.


ispitele culinare adipozitati inestetice bananele mierea -
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007415 (s)