News Flash:

ALERTA in Neamt: Politia cauta un barbat care si-a injunghiat toata familia

22 Mai 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea Agapia, judetul Neamt, este cautat de politisti dupa ce si-a injunghiat atat sotia, cat si pe cei doi socri, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Neamt au declarat luni ca au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat din localitatea Agapia si-a injunghiat cu un cutit sotia, dar si pe cei doi socri.

"Potrivit sesizarii primite, pe fondul unor conflicte mai vechi, un barbat a injunghiat trei persoane, respectiv sotia si socrii lui. Ulterior, acesta a fugit, fiind cautat de politistii nemteni", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, Robert Costan.

Conform acestuia, la scurt timp de la incident, victimele au fost preluate de ambulante si transportate intial la Spitalul din Targu-Neamt, de unde au fost transferate la Spitalul Judetean Neamt.

Au fost mobilizate trupe speciale pentru cautarea barbatului.

Potrivit anchetatorilor, barbatul era cercetat deja pentru un scandal provocat in urma cu cateva zile.

"Deocamdata a fost intocmit un dosar penal pentru lovire, iar, in functie de leziunile suferite de victime, aceasta incadrare poate fi modificata", a afirmat Robert Costan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005776 (s)