News Flash:

Alergarea prin parcarea supraetajata si urcarea celor 12 niveluri ale UBC 2, probe de foc la ALERGOTURA 2018

27 Februarie 2018
730 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Ansamblul mixt Openville Timişoara a găzduit, sâmbăta trecută, primul eveniment organizat de Alergotura în 2018: TeamUp & Run. Acoperişul Iulius Mall, noua parcare supraetajată, clădirea de birouri UBC 2 şi sala de fitness WorldClass au reprezentat decoruri inedite pentru desfăşurarea competiţiei sportive.

 

Peste 180 de persoane au răspuns provocării lansate de organizatori şi, grupaţi în echipe, au parcurs cu brio trei probe dificile, care le-au testat puterea de concentrare, viteza, dar şi spiritul de coeziune. La eveniment s-au înscris numeroşi angajaţi ai companiilor prezente în clădirile de birouri din Openville, colegi de serviciu, prieteni, familii şi pasionaţi de sport. Anul acesta, la TeamUp & Run au participat şi şapte echipe de pompieri din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, care au purta echipament de intervenție.

 

Competiţia a început în sala de fitness a centrului WorldClass din Iulius Mall, unde participanţii au executat o serie de exerciții sub monitorizarea antrenorilor. Ulterior, echipele au înfruntat vremea neprietenoasă de afară şi au parcurs o probă de alergare în două locaţii atipice pentru un concurs sportiv: acoperişul Iulius Mall şi parcarea supraetajată din ansamblul Openville. Însă, testul de foc a constat în urcarea scărilor celor 12 etaje ale clădirii de birouri UBC 2.

 

„Una din valorile Asociaţiei Alergotura este şi, de aceea, am fost siguri că un eveniment ca TeamUp & Run, unde coechipierii trebuie să fie toţi pentru unul şi unul pentru toţi, este un bun prilej de team building pentru cele mai încercate echipe. Probele au combinat elemente de forţă şi de viteză, iar ineditul pentru participanţi a fost că am putut folosi celui mai mare campus de clădiri de ultimă oră din Timişoara. Diversitatea de forme în pantă, în garajul supraetajat, şi scările unui timişorean au crescut pulsul participanţilor la maximum. Bucuria lor se citea pe faţă cu toate că efortul a fost imens, mai toţi promiţând să fie la start şi la ediţia următoare” a spus Valentin Mureşan, membru al Echipei Alergotura.

 

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul companiei Flex, iar partenerii evenimentului au fost  United Business Center și World Class.

Galerie Foto

02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0950 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033381 (s)