News Flash:

Ai sanse foarte mari sa racesti mai rar daca bei acest preparat natural

27 Februarie 2018
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
amestec

Astazi va prezentam reteta unui amestec magic din miere, lamaie si ghimbir, care intareste imunitatea corpului aproape de 90%.
Aceasta compozitie magica din miere si lamai intareste imunitatea corpului
Avand in vedere temperaturile ciudate de afara, aceasta reteta cu lamaie, miere si ghimbir, se va dovedi foarte eficienta pentru intarirea organismului.

Ingrediente:

ghimbir
trei lamai
miere


Mod de preparare:

Se taie ghimbirul in bucati si intr-un castron se da printr-o razatoare de tabla cu zimti normali. Se lasa deoparte si acum luam cele trei lamai. Se taie lamaia in doua, pe urma pe lung in fasii subtiri (cam 4-5 bucati).
Dupa aceea, aceste felii se taie la randul lor in bucati mici. Procedati la fel si cu celelalte lamai si se pun intr-un borcan care sa se poata inchide ermetic cu capac. Lamaile se macereaza cu un blender si peste ele se adauga ghimbirul.

Se amesteca bine cu o lingurita, iar peste ele se adauga miere si se amesteca (adaugati mai multa, nu doar 2-3 lingurite). Se serveste cate o lingurita intr-un pahar de ceai amestecand bine.
Cel mai bine este sa folositi ghimbir organic, iar lamaile si mierea naturale. Rezultatul dulce poate fi folosit ca aditiv la ceai, dar daca va place gustul ghimbirului, puteti manca cate o lingurita.

Ghimbirul contine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrati, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E si B6.
Se spune ca ghimbirul poate:
- reduce febra
- stopeaza celulele canceroase de prostata
- are efect analgezic
- previne ulcerul
- ultil pentru slabit
- contra frigului si schimbarile bruste de caldura (amestecul prezentat mai sus)
- util in tuse, bronsita si iritatii ale gatului.


lamaile ghimbirul febra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004955 (s)