News Flash:

Afirmatie dezamagitoare facuta de Simona Halep chiar inainte de Roland Garros: '' Nu ma gandesc la titlu''

26 Mai 2018
890 Vizualizari | 0 Comentarii
halep sbhya3v41c 2 1000x600

Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca nu are probleme medicale si ca este pregatita sa inceapta turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. "Am fost obosita dupa semifinala (n.r. - la Roma), dar nu e vorba de o accidentare. Mi-a mers bine, nu am dureri. M-am odihnit cateva zile si acum ma antrenez din greu. Ma simt pregatita sa incep turneul. Este extraordinar sa revin aici, imi place foarte mult sa joc la Roland Garros si sa vin la Paris. De asemenea, vin aici in vacante. Iubesc acest oras", a declarat Halep, potrivit, lequipe.fr.

Cum se cladeste un succes. Fotografia postata de Darren Cahill cu Simona Halep dupa un antrenament la Roland Garros

Halep a afirmat ca nu se gandeste la castigarea trofeului si a recunsocut presiunea faptului ca anul trecut a fost finalista, scrie news.ro.
"Stiu ca fiecare meci va fi foarte dificil. Este un Grand Slam, sunt doar cele mai bune jucatoare. Nu ma gandesc la titlu, e foarte departe. Ma gandesc numai la prima mea adversara (n.r. - Alison Riske). Voi vedea zi dupa zi. Anul trecut, nu aveam multe puncte de aparat, acum e un pic diferit. In acest an, vin cu aceasta presiune, dar nu vreau sa ma concentrez asupra ei. Am mai multa incredere in acest an, pentru ca am reusit un mare rezultat anul trecut. Asta nu inseamna ca voi face la fel sau mai bune. Cred ca sunt o jucatoare mai buna ca anul trecut, sunt mai puternica din punct de vedere psihic. Am muncit mult si am progresat. Eu vreau doar sa ma concentrez pe ceea ce am de facut si sa devin si mai buna. Rezultatele vor veni daca voi juca mai bine", a adaugat ea.

Liderul WTA a salautat revenirea in competitii a americancei Serena Williams: "Este extraordinar pentru tenis ca ea a revenit. Poate ca are nevoie de un pic mai mult timp pentru a se reacomoda cu turneele, cu jocul in fiecare zi. Eu i-am spus deja, cred ca poate reveni si castiga din nou turnee. Stie sa gestioneze presiunea, este in competitie de atat de mult timp. Va reveni si va fi puternica." Halep va juca impotriva americancei Alison Riske, numarul 105 mondial, in primul tur al French Open. Simona Halep si Riske au mai fost adversare de doua ori, in 2015 la Roma si in 2017 la Beijing, in ambele meciuri impunandu-se romanca. In 2017, Simona Halep a ajuns pana in finala la French Open, meci pe care l-a pierdut in fata letonei Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Ea a fost finalista si in 2014.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011084 (s)