News Flash:

Aeroportul international din Bruxelles se redeschide, la 12 zile dupa atentate

3 Aprilie 2016
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport belgia
Aeroportul international din Bruxelles, Zaventem, s-a redeschis duminica, la 12 zile dupa atentatele din data de 22 martie din capitala belgiana, a anuntat sambata presedintele-director general Arnaud Feist, informeaza BBC.
''Incepand de maine, duminica, Brussels Airport ar urma sa fie partial operational. Trebuie sa mai primim astazi autorizatia oficiala de a opera'', a tinut sa precizeze presedintele-director general Arnaud Feist intr-o conferinta de presa, potrivit BBC.
Redeschiderea partiala a aeroportului este ''un semnal de speranta care demonstreaza atat vointa cat si forta noastra de a depasi aceasta incercare si de a nu ceda'', a mai adaugat presedintele-director general al Brussels Airport.
Compania Brussels Airlines va opera duminica dupa-amiaza trei zboruri, spre destinatiile Atena, Faro (Portugalia) si Torino.
Coform lui Arnaud Feist, aceasta redeschidere ''este mai degraba o redeschidere simbolica''.
Acesta a dat asigurari ca infrastructurile temporare care au fost instalate, si care permit aeroportului sa functioneze la aproximativ 20% din capacitatea normala, primind aproximativ 800 de pasageri pe ora, ar urma sa devina pe deplin operationale ''in doar cateva zile''.
La cererea sindicatelor de politie, au fost decise anumite masuri de securitate suplimentare. Mai exact, in sala unde se va face check-in vor avea acces doar pasagerii cu bilet si documente de identitate, iar bagajele vor fi controlate inainte de patrunderea in incinta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006272 (s)