News Flash:

Adele, celebra artista de peste hotare este de nerecunoscut. Cum a reusit sa slabeasca peste 40 de kilograme intr-un timp atat de scurt

19 Ianuarie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Adele

Desi s-a vehiculat ca ar fi tinut tot felul de diete care au ajutat-o sa piarda peste 40 de kilograme, adevarul este cu totul altul. Adele a dat un interviu in care a povestit cum a reusit sa scape de kilogramele in plus.

Adele a revenit in forta, cu un album nou, dupa sase ani de pauza. Ce a facut in tot acest timp? A trecut printr-un divort, a slabit 45 de kilograme, s-a mutat in S.U.A. si, cel mai important, a lucrat la piesele de pe albumul ”30”. Adele nu a mai vorbit nici cu presa in ultimii ani, dar acest lucru s-a schimbat acum, odata cu interviul acordat revistei Vogue.

Nu dietele drastice au ajutat-o sa piarda in greutate, ci sportul. Adele a povestit ca facea si cate trei antrenamente pe zi, pentru ca miscarea o ajuta sa isi tina sub control anxietatea:

”Nu a fost niciodata despre a pierde in greutate. A fost despre a deveni eu mai puternica si sa nu mai petrec atat de mult timp pe telefon. Devenisem dependenta de el. Fac sport de doua-trei ori pe zi. Dimineata fac exercitii cu greutati, dupa care merg mult pe jos sau boxez. Seara fac cardio. Am avut si antrenori. Aveam nevoie sa fiu dependenta de ceva ca sa imi adun gandurile”, a povestit Adele.

Artista a mai adaugat ca oamenii uita ca transformarea ei a avut loc pe parcursul a doi ani, nu peste noapte, cu multa ambitie si efort, asa ca nu este cazul sa caute raspunsuri in diete drastice, care promit rezultate pe termen scurt. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006570 (s)