News Flash:

Adauga un ou batut peste cartofii dati prin razatoare. Nu ai mancat niciodata ceva mai bun

7 Februarie 2018
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Adauga un ou batut peste cartofii dati prin razatoare fb

Australienii le numesc hash browns si sunt atat de delicioase incat toti cei care le-au incercat spun ca nu au mancat niciodata ceva mai bun.

Ingredientele necesare:
– 4 cartofi curatati de coaja;
– un ou batut;
– 2 linguri lapte praf;

– 1/3 cana faina;
– o lingura sare;
– o lingurita zahar;
– piper;
– o lingurita de unt;
– ulei pentru prajeala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Australienii le numesc hash browns si sunt atat de delicioase incat toti cei care le-au incercat spun ca nu au mancat niciodata ceva mai bun.

Ingredientele necesare:
– 4 cartofi curatati de coaja;
– un ou batut;
– 2 linguri lapte praf;
– 1/3 cana faina;
– o lingura sare;
– o lingurita zahar;
– piper;
– o lingurita de unt;
– ulei pentru prajeala.

Australienii le numesc hash browns si sunt atat de delicioase incat toti cei care le-au incercat spun ca nu au mancat niciodata ceva mai bun.

Ingredientele necesare:
– 4 cartofi curatati de coaja;
– un ou batut;
– 2 linguri lapte praf;
– 1/3 cana faina;
– o lingura sare;
– o lingurita zahar;
– piper;
– o lingurita de unt;
– ulei pentru prajeala.

Australienii le numesc hash browns si sunt atat de delicioase incat toti cei care le-au incercat spun ca nu au mancat niciodata ceva mai bun.

Ingredientele necesare:
– 4 cartofi curatati de coaja;
– un ou batut;
– 2 linguri lapte praf;
– 1/3 cana faina;
– o lingura sare;
– o lingurita zahar;
– piper;
– o lingurita de unt;
– ulei pentru prajeala.

Australienii le numesc hash browns si sunt atat de delicioase incat toti cei care le-au incercat spun ca nu au mancat niciodata ceva mai bun.

Ingredientele necesare:
– 4 cartofi curatati de coaja;
– un ou batut;
– 2 linguri lapte praf;
– 1/3 cana faina;
– o lingura sare;
– o lingurita zahar;
– piper;
– o lingurita de unt;
– ulei pentru prajeala.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1035 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032772 (s)