News Flash:

Aceste masti te scapa de cosurile de pe fata. Dau rezultate intr-un timp rapid

24 Februarie 2018
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
masca impotriva cosurilor

Acneea poate fi tinuta sub control cu produse cosmetice, dar si cu ingrediente naturale pe care poti sa le gasesti in bucatarie. Click! isi spune care sunt cele mai bune masti naturale pentru cosuri.

Acneea este o problema care da mari batai de cap atat femneilor, cat si barbatilor. In cazul doamnelor, atunci cand cosurile sunt acoperite cu machiaj, acneea devine din ce in ce mai evidenta in loc sa amelioreze situatia. Daca ai pielea sensibila si ai incercat fara efecte vizibile numeroase produsele cosmetice speciale care sa te scape de aceasta problema, Click! isi ofera cele mai bune masti naturale pentru cosuri pe care le poti folosi oricand acasa.

Cele mai bune masti naturale pentru cosuri. Amestec cu bicarbonatul de sodiu
Pentru a face aceasta masca ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu si apa. Amesteca una sau doua lingurite intr-o ceasca de apa si aplica masca pe fata. Lasa sa actioneze 10-20 de minute, dupa care clateste cu apa calda din abundenta. Aplicarea regulata a acestei masti te poate ajuta sa scapi in mod natural de cosuri.

Amestec cu amidon de porumb
O alta masca minune este cea cu amidon de porumb. Acest ingredient impreuna cu otetul. Cu ajutorul unei bucati de tifon se aplica acest amestec pe acea zona de piele in care problema este cea mai grava. Se spala cu apa rece masca dupa 15 sau 30 de minute.

i. Usturoiul si gelul de aloe vera fac minuni
Mirosul de usturoi nu e chiar cea mai placuta aroma, insa aceasta masca are proprietati antibacteriene si este foarte eficienta in tratamentul cosurilor. In amestec cu gelul de aloe vera, o planta despre care s-a dovedit ca ajuta la vindecarea tenului cu acnee, usturoiul te va scapa de aceasta neplacere. Se piseaza doi-trei catei de usturoi si se adauga o lingurita de gel de aloe vera. Masca se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze 10 minute.

Solutie salvatoare cu fulgi de ovaz
Fulgii de ovaz sunt buni pentru digestie, dar te pot scapa si de problema cosurilor. Acestia se macina si se amesteca cu branza de vaci cu con?inut scazut de grasime. Pasta cremoasa se aplica in strat gros pe fata, dar nu se tine mai mult de 20 minute. Se clate?te cu apa calda, iar tenul se lasa sa se usuce de la sine. La final se aplica o lotiune tonica. 

Amestec cu scortisoara si miere
Unul dintre cele mai bune remedii pentru acnee este scortisoara, mai ales daca este combinata cu miere. Se amesteca o lingurita de pudra cu doua lingurite de miere si se aplica pasta pe zonele cu probleme. Masca se lasa sa actioneze 15-20 de minute, dupa care se clateste cu apa calda.

Galbenusul de ou te poate scapa de acest stres
Un galbenus de ou, batut bine inainte sa fie aplicat pe fata cu o pensula cosmetica, este un tratament eficace impotriva cosurilor. Lasa-l sa se usuce si spala-ti fata dupa 10 minute cu apa calduta. Repetat zilnic timp de o saptamana, acest tratament poate avea efecte vizibile.

Ghimbirul, castravetele si rosia te scot din incurcatura

Daca ai ghimbir proaspat, aceasta planta poate avea un efect antiacneic excelent. Sucul obtinut la taierea unui rizom are un efect puternic impotriva cosurilor si calmeaza inflamatia atunci cand este aplicat local. Dupa cateva zile de tratament, eruptia poate disparea complet. Daca ai porii dilatati, acneea poate fi mai vizibila si mai neplacuta. Sucul obtinut dintr-un castravete proaspat are un efect puternic pentru calmare pe un ten cu pori deschisi. Se tine pe fata timp de 15 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta. Poti scapa de cosuri si cu ajutorul unei rosii. Maruntita, aceasta se aplica pe acele parti ale pielii in care exista probleme. Se clateste fata dupa o jumatate de ora.

Ceaiul de menta inlatura iritatia
Infuzia de menta are un efect dovedit impotriva cosurilor si iti improspateaza pielea, reducand inflamatia si petele rosii. Daca ai pielea foarte sensibila, testeaza mai intai reactia la ceaiul concentrat de menta pe o zona redusa si apoi aplica pe toate zonele cu probleme

Amestec cu iaurt, miere si suc de lamaie
Sucul de lamaie este bogat in vitamina C si acid citric care ajuta la exfolierea pielii si elimina excesul de sebum, mierea are efect antibacterian, iar iaurtul de calmare a pielii si de hidratare. Pentru aceasta masca ai nevoie de o lingura de suc de lamaie, o lingurita de miere si o lingura de iaurt. Amestecul se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 10 minute.

Cele mai bune masti naturale pentru cosuri. Uleiul de arbore de ceai, bun la toate
Nu degeaba arborele de ceai este un ingredient folosit in multe produse cosmetice cu efect antiacneic. Uleiul extras din aceasta planta are efecte puternice atunci cand este aplicat direct pe cosuri.


acneea galbenusul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006212 (s)