News Flash:

Aceasta tanara a fost nevoita sa-si castige painea in drum, fara a intui ceva indecent…

6 Martie 2018
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara

Asta s-a intamplat prin anii 80. Atunci nu era internet, era comunism, iar oamenii de la tara nici nu aveau idee de „minunatiile capitalismului”.

O tanara a venit in capitala, dintr-un sat uitat de civilizatie cu scopul de a studia la universitate, la examene nu prea s-a descurcat asa ca a fost nevoita sa se angajeze la o uzina si sa se cazeze la camin.

Numai ca banii repede s-au terminat, sa se intoarca inapoi in sat nu putea, asa ca a mers in oras sa intrebe de fete cum sa faca bani.

-Ai nevoie de bani buni? Cu tineretea ta – nicio problema!- i-au zis femeile cu experienta si i-au explicat unde sa astepte seara barbatii cu masinile.

Taranca naiva, la ai sai 17 ani nici sa se gandeasca la ceva indecent, asa ca a urcat in autobus si a mers spre strada sugerata. A stat un pic si cand colo, opreste o masina, se iveste un barbat si ii zice:

-Ce stam? Ce asteptam?

-Am nevoie sa castig niste bani.

Ranjet.

-Atunci, urca. Hai si-o sa castigi!

Au mers nu prea departe, au condus-o pe fata intr-un apartament.

Unul dintre barbati ii zice:

-Hai sa facem asa: tu mergi in baie, speli acolo tot ce trebuie, noi te vom astepta in camera.

Baietii au deschis o sampanie, au dat drumul la muzica, au baut cate un pic, au asteptat, cat au asteptat, fata nu mai venea. Cand le-a crapat rabdarea, au mers sa vada unde este: „Cat poti sa te speli?” s-au intrebat ei.

Au dechis usa si totodata si gurile!

Podeaua in coridor stralucea. Baia si wc-ul erau albe ca neaua. Vesela adunata la bucatarie de cateva zile era spalata, iar fata freca bine plita plina de grasime arsa.

Baietii au ramas masca. S-au uitat unul la altul, dupa care unul dintre ei a scos din buzunar cateva bancnote si i-a intins fetei.

-OOO, e totul pentru mine?

-E pentru tine, ia un taxi si mergi acasa.

-Baieti, e prea mult. Haideti eu repede si geamurile o sa va spal. poatenustiai.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005940 (s)