News Flash:

Aceasta este planta care distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

18 Martie 2018
1483 Vizualizari | 0 Comentarii
Artemisinina

Aceasta planta distruge 98% din celulele canceroase. Se gaseste si in Romania, pe toate drumurile.
Oamenii de stiinta incearca, in mod constant, sa gaseasca un leac impotriva cancerului si se pare ca l-au gasit. Este vorba de o planta care se gaseste si in Romania si care, potrivit unui studiu publicat in „Life Science”, poate distruge pana la 98% din celulele canceroase, in doar 16 de ore.
Planta se numeste pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce si singura distruge pana la 28% dintre celulele canceroase, dar, in combinatie cu fierul, le distruge aproape in totalitate si asta fara sa afecteze celulele sanatoase.

Artemisinina, substanta activa din aceasta planta, a fost folosit, in trecut, ca remediu impotriva malariei.
Fierul se acumuleaza in celulele canceroase, datorita receptorilor de transferina care le ajuta in procesul de diviziune celulara. Si celulele normale au, de asemenea, acesti receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinatia de fier si artemisinina.
Exista numeroase experimente realizate, pana in prezent, si toate dovedesc ca, in combinatie cu fierul, artemisinina poate distruge in mod eficient cancerul.

Despre Artemisia annua

Pelinita este un excelent detoxifiant, antiseptic, antiparazitar si stimulator digestiv. Favorizeaza buna functionare a ficatului si bilei, ajuta la eliminarea toxinelor din organism precum si a parazitilor.

Este hepatoprotector (benefic in hepatita, ciroza) si un bun adjuvant in digestie dificila si probleme de stomac.

Benefic in infectii cu candidoza, astm, cancer, etc. Pentru eliminarea parazitilor (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic) se poate lua singur sau poate fi combinat cu medicamentele marindu-le astfel efectul.
Se fac cure de cate 2 saptamani urmate de o saptamana de pauza.

sursa: ampress


artemisinina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005803 (s)