News Flash:

Accident tragic pe Calea Lugojului

18 Aprilie 2016
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1
Accident grav de circulatie la iesire din Timisoara, pe Calea Lugojului. O femeie si-a pierdut viata, dupa ce a traversat drumul national prin loc nepermis si a fost lovita in plin de un autoturism al carui sofer circula regulamentar.
Accidentul s-a produs pe drumul european, la intrare in Timisoara dinspre Lugoj, in apropiere de Ghiroda. Un sofer in varsta de 32 de ani conducea un autoturism Ford pe sensul de mers spre Timisoara, cand o femeie i-a aparut brusc in fata, scrie tion.ro.

Pietonul traversa neregulamentar drumul cu patru benzi de circulatie si i-a sarit pur si simplu in fata soferului. Conducatorul auto nu a mai avut cum sa o evite pe femeie si a lovit-o in plin.
Impactul a fost atat de puternic incat aceasta si-a pierdut viata pe loc. Tanarul a sunat de urgenta la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie. Politistii de la Rutiera au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpa. In urma investigatiilor, ei vor stabili cu exactitate care au fost imprejurarile in care s-a produs accidentul.

accident grav ghiroda pietonul traversa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005859 (s)