News Flash:

Accident teribil soldat cu 12 raniti!

3 Ianuarie 2016
1625 Vizualizari | 0 Comentarii
smurdul
Douasprezece persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care au fost implicate 18 autovehicule, pe autostrada A20 dintre Paris si Toulouse, din cauzaconditiilor meteorologice, informeaza publicatia Le Parisien, potrivit Mediafax. Accidentul rutier a avut loc sambata dupa-amiaza, in sensul de circulatie nord-sud (dinspre Paris spre Toulouse), la 15 kilometri de localitatea Limoges, din departamentul Haute-Vienne, centrul Frantei, pe autostrada A20, unde circulatia era deja ingreunata de conditiile meteorologice, a ploilor si a unui episod cu grindina inainte de producerea accidentului.

In total, 30 de persoane au fost implicate in accident, dintre care douasprezece au suferit rani usoare, fara ca nicio victima sa necesite interventii de urgenta, a precizat Serviciul de Incendiu si Securitate din departamentul Haute-Vienne. La fata locului au fost trimise 15 ambulante si 30 de autospeciale de pompieri pentru a interveni, ceea ce a cauzat importante perturbari in traficul de pe A20.

Potrivit primelor constatari, accidentul s-a produs din cauza conditiilor meteorologice.

    "In dupa-amiaza de sambata, un fenomen meteo implicand ploi si grindina a avut loc in acest sector, ceea ce ar putea sta la originea accidentului, deoarece colegii de la fata locului au constatat ca soseaua era alunecoasa", a precizat jandarmeria franceza locala.

autovehicule autostrada paris toulouse conditiilor meteorologice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005062 (s)