News Flash:

ACCIDENT GRAV in judetul Arad! Au fost implicate cinci masini si o motocicleta

22 Iunie 2017
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
acc arad
Cinci autoturisme si o motocicleta au fost implicate intr-un accident in lant, joi la pranz, la iesirea din municipiul Arad spre Nadlac, pe DN7, motociclistul fiind ranit grav dupa ce a fost proiectat in aer cativa metri in urma impactului cu unul dintre autoturismele care circulau in coloana.
Accidentul in lant a avut loc pe DN7, la iesirea din orasul Arad spre Vama Nadlac, in zona sediului Registrului Auto Roman.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Rutiere Arad, Lorena Radu, pe banda a doua de mers se formase o coloana de cinci autoturisme, primul semnalizand intentia de a vira la stanga. Celelalte patru autoturisme erau in miscare lenta, iar un motociclist care circula in spatele acestora nu a reusit sa franze la timp si a lovit ultimul autoturism din coloana.
”Motociclistul circula cu viteza mare si nu a pastrat in mers o distanta de siguranta pentru franare, intrand in coliziune cu ultimul autoturism din coloana. Acesta a lovit autoturismul din fata, provocand mai departe o coliziune in lant in care au fost implicate cele cinci autovehicule”, a declarat Lorena Radu.
Conform unor martori, care au postat fotografii pe retelele de socializare, in urma impactului, motociclistul a zburat in aer cativa metri, peste doua autourisme aflate in coloana. Acesta a fost ranit grav, avand mai multe fracturi, el fiind preluat de un echipaj al Serviciului Judetean de Albulanta pentru a fi transportat la spital.
Cele cinci autoturisme implicate au suferit avarii minore, doar ultimul din coloana avand caroseria contorsionata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006793 (s)