News Flash:

Accident cumplit la Buzau, dupa ce o masina a intrat pe contrasens. Un om a murit si sase sunt raniti

23 Septembrie 2015
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
accident belint
O persoana a murit si alte sase, intre care trei copii, au fost ranite, marti seara, intr-un accident in lant, petrecut in localitatea buzoiana Cioranca, pe DN 2 E 85, in care au fost implicate patru masini, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens, circulatia in zona fiind reluata in jurul orei 21.00.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Buzau (IPJ) Buzau, Amalia Calugaru, un barbat de 35 de ani, soferul masinii care a provocat accidentul petrecut in dreptul localitatii buzoiene Cioranca, a murit, desi paramedicii de la SMURD si SAJ Buzau au facut zeci de minute manevre de resuscitare a acestuia, in final fiind declarat decesul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ceillalti sase raniti, intre care se afla si trei copii cu varste de pana in zece ani, au fost preluati de ambulante si transportati la spital pentru ingrijiri medicale.
Din primele informatii, a reiesit ca toate cele sase victime sunt dintr-o singura masina din cele patru implicate in accidentul in lant petrecut dupa ce un sofer care venea dinspre Buzau a intrat cu autovehiculul pe contrasens in incercarea de a depasi un utilaj agricol si a lovit doua masini. Ulterior, o alta masina aflata in spatele autoturismului care a intrat pe contrasens a fost implicata in accident.
Soferul masinii care a intrat pe contrasens a ramas incarcerat, el fiind in starea cea mai grava. In pofida manevrelor de resuscitare, barbatul de 35 de ani a murit.
La fata locului s-au aflat doua ambulante SMURD, cinci salvari si echipajul de descarcerare al ISU Buzau.
Circulatia rutiera pe DN 2 E 85, a fost blocata incepind cu ora 19.30, revenind la normal in jurul orei 21.00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007108 (s)