News Flash:

Accident cu doi morti, in Timis

26 August 2019
1454 Vizualizari | 1 Comentarii
accident

Un accident extrem de grav a avut loc duminica seara, pe drumul dintre Bebe Veche si Valcani. Doua persoane si-au pierdut viata, dupa ce o masina a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un canal.

Pompierii au fost chemati de urgenta la fata locului, unde au gasit automobilul rasturnat intr-un canal cu apa. Echipele de interventie au reusit scoata din masina afectata un barbat, iar sub autoturismul picat in sant au mai gasit o victima, tot un barbat. Din pacate, ambele persoane, predate echipajelor medicale, si-au pierdut viata in urma accidentului.

 „In jurul orei 21:00, am fost solicitati sa intervenim pentru degajarea unui autoturism rasturnat intr-un canal cu apa. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de interventie, un echipaj SMURD si 7 pompieri. La sosirea la locul interventiei, pompieri au gasit doua victime (barbati), una in interiorul autoturismului si cealalta sub autoturismul rasturnat si au intervenit pentru extragerea acestora. Victimele au fost predate echipajelor medicale, din nefericire insa, a fost constatat decesul acestora”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Politistii care se ocupa de caz au deschis, conform procedurii, un dosar penal pentru ucidere din culpa si continua cercetarile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Denrok  | #50546
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004736 (s)