News Flash:

Accident ce s-ar fi putut sfarsi tragic! Un stalp a coborat pe o masina

24 Iunie 2016
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
syalp pe masina
Accident de circulatie, miercuri seara, la intrare in Dumbravita. Traficul la intrare in localitate a fost complet blocat dupa ce un BMW si o Skoda s-au ciocnit si au rupt un stalp de iluminat.
Potrivit politistilor, accidentul s-a petrecut la intrare in Dumbravita, pe sensul de mers spre Timisoara, la intersectia dintre strada Principala si strada Sandorfalva. Soferul autoturismului Skoda le-a declarat oamenilor legii ca a intrat in depasire, iar la scurt timp s-a angajat in depasire si un BMW, care circula in aceeasi directie de mers. BMW-ul a acrosat autoturismul Skoda, iar in urma impactului, Skoda a ricosat intr-un stalp de iluminat, situat pe sensul opus de mers. Impactul a fost dur, iar stalpul s-a rupt si a cazut pe BMW.
La locul accidentului au ajuns de urgenta echipaje de politie, pompieri si prim-ajutor. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale, ambele masini fiind avariate, scrie tion.ro.
In urma accidentului, traficul a fost complet blocat la intrarea in Dumbravita, iar soferii au fost indrumati de politisti sa circule pe stradute laturalnice.

dumbravita bmw
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006268 (s)