News Flash:

A murit celebrul interlop Fane Spoitoru

7 Aprilie 2016
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
fane spoitoru
Fane Spoitoru, celebrul interlop al anilor '90, a murit intr-un spital din Israel, potrivit spynews.ro. El fusese internat dupa ce a suferit un accident vascular.
Fane Spoitoru avea 56 de ani. Pe numele sau real Ion Titisor, Fane Spoitoru s-a nascut pe 5 iunie 1959, in cartierul Dudesti, din Bucuresti. In clasa a saptea, la 13 ani, s-a apucat de box, trecand pe la mai multe cluburi: Progresul, Rapid, Olimpia Constructorul, Steaua.
In anul 1977 a fost injunghiat la o nunta si a trebuit sa renunte la sport. Dupa aceea s-a angajat ca muncitor, mai intai la Gostat si apoi la Intreprinderea Prestari Servicii (IPS). A fost arestat de mai multe ori, in total petrecand 12 ani in inchisoare inainte de Revolutie.
Intre 1990-1991 a facut afaceri in Germania, iar cu banii castigati acolo a cumparat „Cafeneaua Veche”, din Bucuresti, si a deschis o linie de taxiuri. In vara anului 1992, in fata fostei discoteci Vox Maris din Bucuresti, ca urmare a unui scandal, Spoitoru l-a taiat cu o sabie ninja pe politistul Nelu Florea, care l-a impuscat la rindul sau, de sapte ori.
"Eu vad, cu pistolul sus: Politia, stai ca trag! Stai, stai ca trag! Nimic! Banc, imi scapa ... primul glont mi-a scapat. Mi-a tremurat mana si primul glont mi-a scapat Fane se apropia. Nu stiam ce avea in mana ca daca stiam ca are sabie, crezi ca eram tampit sa-l las sa se apropie de mine?! Cand a ridicat mana...o strafulgerare de lumina si din reflex am ridicat mana. M-a lovit.Trag una in piciorul stang.Trag una in piciorul drept. Nimic. In secunda aia, cand l-am vazut cu sabia... bum, bum, bum pe restul in burta. Era cu sabia deasupra capului si a cazut pe spate", isi amintea politistul, care intre timp a murit.
Fane Spoitoru suferise un accident vascular cerebral si era internat intr-o clinica din Israel.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006957 (s)