News Flash:

A fost prins si al doilea detinut evadat de la Penitenciarul din Buzias

10 August 2016
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
evadat3
Actiune in forta a jandarmilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila din Timisoara si a politistilor de la Directia pentru Operatiuni Speciale din cadrul IGPR, luni seara, in localitatea Uivar. Acestia au reusit sa-l prinda pe detinutul evadat de la Penitenciarul din Buzias, cautat de aproape doua saptamani.
Bogdan Gavril, in varsta de 25 de ani, condamnat pentru furt, a evadat de la Penitenciarul Buzias, impreuna cu un alt detinut, in data de 27 iulie. In timp ce colegul sau a fost prins la scurt timp dupa incident, Gavril a reusit sa scape de autoritati si s-a facut nevazut timp de aproape doua saptamani.
Luni seara, insa, barbatul a fost prins la o stana din satul Rauti, comuna Uivar, judetul Timis, unde se angajase ca ajutor de cioban. Detinutul evadat a fost pur si simplu incoltit de catre jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila din Timisoara si politistii din cadrul Directiei de Operatiuni Speciale a IGPR, scrie tion.ro.
„In seara zilei de 08 august 2016, in jurul orei 22.30, pe raza comunei Uivar, sat Rauti, jud. Timis, un echipaj al IPJ Timis a identificat si capturat pe cel de-al doilea detinut, Gavril Bogdan. Acesta, impreuna cu detinutul Iulko Zoltan au parasit, miercuri, 27.07.2016, fara autorizare, punctul de lucru din cadrul sectiei exterioare Buzias a Penitenciarului Timisoara. Mentionam ca parasirea fara autorizare a punctului de lucru, aflat in interiorul sectiei de detinere, este asimilata infractiunii de evadare si se pedepseste, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu inchisoare de la sase luni la trei ani”, au transmis oamenii legii.

uivar buzias
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005215 (s)