News Flash:

A fost data afara cu fiica sa din casa in care locuiau si a fost nevoita sa se mute intr-un container. Toti cei care ii calca pragul raman fara cuvinte cand vad ce are in interior

13 Decembrie 2017
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
data afara

    A fost data afara cu fiica sa din casa in care locuiau si a fost nevoita sa se mute intr-un container. Toti cei care ii calca pragul raman fara cuvinte cand vad ce are in interior. Iata ce comori ascunde acolo:

Sa fii o mama singura este extrem de trist, mai ales daca nu ai o situatie financiara mult prea buna. Iar unele femei pur si simplu nu concep sa se desparta de copiii lor, oricat de grea ar fi viata lor. O femeie este o adevarata eroina pentru fetita ei.

Lulu este o tanara din Argentina care a decis ca trebuie sa isi continue educatia pentru a avea o viata mai buna pentru ea si pentru fetita ei.

Pentru ca nu avea o slujba stabila si nu isi mai putea plati ratele la casa, aceasta a fost data afara din locuinta si s-a trezit pe drumuri alaturi de fiica ei.

Asa ca a fost nevoita sa stea intr-un container, care i-a devenit imediat casa. Femeia era nevoita sa se imparta mereu intre serviciu si studii, asa ca a ales sa invete mai mult, pentru a se angaja la un loc de munca mai bine platit.

Si pentru ca acel container era gol, Lulu a inceput sa stranga diverse piese de mobilier care erau aruncate la gunoi, pentru a-si decora noua locuinta. Adunate la un loc, toate obiectele valoreaza aproximativ 4000 de dolari, insa acum aceasta a transformat containerul care aducea lucruri din China intr-un adevarat paradis.

Lulu are o bucatarie functionala, are ferestre si o izolatie buna a locuintei, astfel ca in sezonul rece fetita ei nu are de suferit.

„Cand nu ai bani, doar devii creativ”, a spus Lulu, care a construit toata casa din materiale reciclate.

Asa a reusit sa gaseasca lucruri intr-o stare de functionare buna, sa ii faca fiicei o camera de joaca improvizata si sa aiba un dormitor spatios si primitor.

Containerul de transport maritim a oferit doar 160 de metri patrati, insa Lulu a decis ca ea si fiica ei au nevoie de mai mult spatiu Asa, aceasta si-a construit noul dormitor pe o remorca platforma uzata.

Toti cei care ii calca pragul sunt uimiti de ce a putut sa realizeze femeia intr-un timp atat de scurt.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005267 (s)