News Flash:

4 lucruri pe care să le faci în 2021 pentru confortul în bucătărie

1 Februarie 2021
936 Vizualizari | 0 Comentarii
kitchen 2174593 1280 1

În 2020, mulți dintre noi au petrecut acasă mai mult timp ca oricând, iar modul în care gătim, ne distrăm, lucrăm și ne relaxăm în casele noastre s-au schimbat semnificativ. Acum, aspectul și funcționalitatea bucătăriilor se schimbă și ele. Igiena și curățenia vor fi o prioritate de top în proiectarea bucătăriilor, în timp ce spațiile de depozitare și flexibilitatea pentru task-uri multiple rămân la fel de importante. Iată patru lucruri în materie de finisaje, texturi, culori și altele, care vor fi în tendințe în materie de bucătării în 2021 și pe care le poți folosi și tu pentru a reamenaja și a crea un plus de confort în acest spațiu al locuinței.

1.      În timp ce albul rămâne în schema de culori preferată pentru bucătării, nuanțele mai calde vor înlocui în curând tonurile reci din ultimii ani. În paleta de culori a anului 2021 pentru bucătării confortabile intră bejul, accentele de portocaliu și „aqua”, o nuanță de albastru pal, clar și pastelat. Aceste culori sunt confortabile, oferind un sentiment de familiaritate și relaxare. De asemenea, tonurile naturale de lemn, accentele aurii și texturile din țesături sunt o completare perfectă pentru un spațiu mai primitor și mai cool. În trend rămân și tapetul sau fototapetul, care te ajută să reamenajezi rapid și pe care le poți integra ușor, datorită varietății de modele, culori și texturi, iar acest articol de pe blogul XT Deco prezintă detaliat care sunt secretele amenajării unor astfel de bucătării moderne, chiar și în varianta uneia de dimensiuni mai reduse.

2.      Înraport cu tendințele din 2020, stilul natural, organic a câștigat teren în acest an. Acest stil se bazează pe linii curate, în stil contemporan, dar cu un aspect construit pe texturi din materiale naturale. Încearcă să minimizezi contrastul de culoare între finisaje, pereți și tavan pentru un spațiu mai aerisit. Finisajele mate și plantele sunt un must-have în designul bucătăriei tale, la fel ca versatilitatea materialelor organice, inspirate de natură, precum pardoselile cu aspect de lemn. Finisajele din ziua de azi sunt luxoase, elegante, moderne și se potrivesc cu aproape orice stil de design și buget.

3.      Instalarea unui nou robinet este un update rapid și ușor pentru bucătăria ta. Robinetele hands-free sau touchless continua să fie „vedetele” acestui an. Această nouă caracteristică a robinetului nu este doar mai igienică, dar te poate ajuta să fii mai productiv în bucătărie. Cu ajutorul unor comenzi simple poți porni apa pentru a te spăla pe mâini sau pentru a distribui cantitatea exacta de care ai nevoie pentru fierberea pastelor sau a unei supe.

4.      Designul bucătăriilor se îndepărtează de hotele ascunse și se îndreaptă către cele care sunt folosite ca punct focal. Hotele într-o formă pătrată și din marmură sau porțelan sunt populare datorită stilului lor minimalist, dar și pentru ușurința curățării sale.Caută materiale naturale și tonuri de lemn pentru a crea aceste elemente atrăgătoare.

Investiția în orice element din bucătăria ta se poate dovedi a fi neprețuită, atâta timp cât îți petreci mai mult timp acasă. În plus, îmbunătățirile adaugă valoare locuinței, pentru o posibilă vânzare a acesteia, ne sfătuiește Ideal Home.

 

Foto: Pixabay

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)