News Flash:

3.500 MP inchiriati in cladirea UBC 2 a ANSAMBLULUI OPENVILLE TIMISOARA de ACI WORLWIDE

23 Mai 2016
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
UBC 2 Openville Timisoara
Grupul IULIUS anunta semnarea parteneriatului cu ACI Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori globali de solutii de plati, pentru inchirierea a aproximativ 3.500 mp in primul imobil office clasa A din ansamblul multifunctional Openville Timisoara. 
Spatiul inchiriat de ACI Worldwide in cladirea United Business Center 2 (UBC 2) este destinat extinderii Centrului Est-European de Dezvoltare din Timisoara si va fi inaugurat in primavara lui 2017.
ACI Worldwide isi desfasoara activitatea in Timisoara de 10 ani. Compania si-a sporit considerabil prezenta regionala, crescand de la o mica echipa de dezvoltatori de software si ajungand, in prezent, la peste 200 de specialisti, care lucreaza in R&D (cercetare si dezvoltare), management de proiecte, respectiv servicii si asistenta pentru intregul portofoliu de Plati Universale al companiei ACI. 
UBC 2 este primul din cele sapte imobile office ale ansamblului Openville, dezvoltat in proximitatea Iulius Mall Timisoara. Cladirea va avea 11 etaje si o suprafata inchiriabila de 18.000 mp, fiind proiectata conform normelor LEED. Imobilul UBC 2 va fi dotat cu echipamente de ultima generatie, cu un consum redus de energie, selectate special pentru a se alinia standardelor cladirilor verzi. 
Datorita localizarii in ansamblul multifunctional, persoanele care vor lucra in spatiile office vor avea acces la o gama extinsa de servicii: de la restaurante, cafenele si magazine, pana la locuri de parcare, sali de conferinta si parc. In plus, vor beneficia de promotii si discount-uri speciale.
ACI Worldwide
ACI Worldwide, compania furnizoare de servicii universale de plata – Universal Payments (UP) –, asigura servicii de plati electronice pentru peste 5.100 de organizatii din intreaga lume. Peste 1.000 dintre cele mai mari institutii financiare si intermediari financiari, precum si mii de comercianti globali se bazeaza pe ACI pentru efectuarea de plati in valoare de 14 trilioane de dolari in fiecare zi. In plus, nenumarate organizatii recurg la serviciile de facturi si plati electronice. Datorita gamei complexe de software si solutii SaaS, ACI Worldwide ofera capabilitati de plata in timp real si pe orice directie, asigurand cea mai completa experienta de plati omni-canal din intreaga industrie. Pentru a afla mai multe detalii despre ACI, accesati website-ul http://www.aciworldwide.com/ sau Twitter: •ACI_Worldwide.
Openville Timisoara
Openville reprezinta o investitie in valoare de peste 220 milioane de euro, fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul grupului IULIUS, dupa Palas Iasi. Constructia a inceput in septembrie 2015, cu lucrarile la cladirea office UBC 2. Printre chiriasii imobilului, care va fi functional in aceasta toamna, se mai numara Ness Software Engineering Services, Autoliv si policlinica REGINA MARIA. 
Openville va avea o suprafata total construita de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timisoara va fi parte integrata. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va aduce peste 100 de noi magazine, restaurante si cafenele tematice, cinema multiplex cu 15 sali, fresh market, patru sali pentru evenimente, cel mai mare loc de joaca si alte optiuni pentru petrecerea timpului liber. In plus, timisorenii vor avea la dispozitie si cel mai mare parc suspendat din Romania, spatiu verde de peste 55.000 mp.
Prima faza de dezvoltare va fi finalizata in ultimul trimestru din 2017 si va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail si parcul. A doua etapa va presupune dezvoltarea de spatii office pana la suprafata de 131.000 mp, in functie de cerintele pietei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005481 (s)