News Flash:

28 de copii cu probleme digestive mai sunt internati la spitalele din judetul Arges

13 Martie 2016
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
bebelusi arges
28 de copii cu probleme digestive se afla, duminica, internati in spitalele din judetul Arges, dupa ce, in ultimele 24 de ore, au fost externati noua copii cu afectiuni similare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Numarul copiilor cu probleme digestive internati in spitalele din Arges a ajuns, duminica, la 28, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost externati doi copii ce primeau ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, sectia boli infectioase, patru de la Spitalul Municipal Campulung si inca trei de la Spitalul de Pediatrie Pitesti.
Potrivit unui comunicat transmis, duminica, de Prefectura Arges, din cei 28 de copii cu probleme digestive internati, 24 sunt mai mici de doi ani. Cei mai multi, respectiv 22, se afla internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, alti cinci primesc ingrijiri medicale la Spitalul Municipal Campulung, iar unul este internat la Spitalul Municipal Curtea de Arges.
Vineri si sambata, trei copii de la spitalele din Arges au ajuns in ingrijirea medicilor de la Bucuresti. Doi copii, din care unul de zece luni, cu sindrom de varsatura si boala diareica acuta si celalalt in varsta de un an, diagnosticat cu enterocolita cu germeni neprecizati, au fost transferati sambata la Spitalul Matei Bals. Medicii de la Spitalul de Pediatrie Pitesti au decis sa transfere, vineri, la aceeasi unitate spitaliceasca din Capitala un alt bebelus, un baietel de un an si zece luni, diagnosticat cu enterocolita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004881 (s)