News Flash:

210 firme din Romania construiesc, la Timisoara, cel mai mare proiect mixt din regiune

24 Octombrie 2018
1548 Vizualizari | 0 Comentarii
03

Pe santierul ansamblului Openville Timisoara, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, se construieste in ritm sustinut. Peste 600 de muncitori, de la 60 de firme de constructii subcontractoare, lucreaza la toate componentele proiectului, care va integra Iulius Mall: se amenajeaza o noua parcare subterana, se finalizeaza al treilea imobil de birouri, se realizeaza extinderea spatiilor comerciale, precum si fundatia celei mai inalte cladiri office din Romania. In total, 210 firme din Romania contribuie la realizarea celui mai mare proiect mixt din vestul tarii, de la arhitecti, proiectanti si constructori, pana la furnizori de echipamente, utilaje, instalatii si materiale.

In Openville, se lucreaza intens la noul corp de cladire care va extinde actualul Iulius Mall. Pe spatiile de retail suplimentare se vor regasi noi branduri, precum Zara Home si Oysho, magazine cu suprafete mai generoase ale unor branduri indragite, ca Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka si Stradivarius, dar si restaurante, sali de evenimente si prima gradinita si scoala primara din Timisoara cu predare dupa curriculum britanic, in limba engleza. Noua componenta de retail va insuma 47.000 mp, suprafata care se va regasi atat in extinderea mall-ului, cat si la parterul cladirilor de birouri si in proximitatea parcului din ansamblu. 

Lucrari complexe se desfasoara si in zona unde se construieste pasajul auto subteran si in cea aferenta noii parcari subterane. La pasaj, care va avea 203 metri lungime, s-a finalizat realizarea stalpilor de sustinere si se va turna planseul. Tunelul va conecta sensul giratoriu de pe B-dul Antenei cu intrarea in sensul giratoriu din Piata Consiliul Europei, conducand la fluidizarea traficului din zona. Viitoarea parcare subterana va avea 580 de locuri, dispuse pe doua niveluri. Aici, inginerii au finalizat fundatia.

Pe santierul unde se va ridica cea mai inalta cladire de birouri din Romania s-a finalizat etapa dedicata consolidarii terenului, cu peste 250 de piloti forati, si au inceput sapaturile pentru realizarea fundatiei. United Business Center 0 (UBC 0) va avea o suprafata construita de peste 74.900 mp, 155 metri inaltime si 27 de etaje. Asemenea celorlalte cladiri din ansamblul mixt, UBC 0 va imbina spatiile moderne de birouri cu cele de retail. La demisol si parter vor fi magazine si restaurante, iar la etajul intai se vor regasi sapte sali pentru conferinte si evenimente business. 

Cea de-a treia cladire de birouri se apropie de finalizare. La exterior se lucreaza la montarea fatadei de sticla, iar in interior se realizeaza finisaje. UBC 3 are o suprafata inchiriabila de 19.000 mp si 14 etaje. Cladirea va include la parter si cel mai mare restaurant cu specific libanez si mediteranean din vestul tarii, dar si o cafenea cu o amenajare interioara aparte a lantului national TED’S COFFEE CO.

Openville va reprezenta principala atractie de business, shopping si loisir din vestul tarii. Proiectul va fi realizat in doua etape, iar prima sa faza va include: 47.000 mp inchiriabili de retail, 50.000 mp inchiriabili de spatii office in operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) si alti 52.000 mp inchiriabili aflati in constructie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Proiectul mixt Openville reprezentinta o investitie privata estimata la peste 220 milioane de euro.

Galerie Foto

02.JPG
openville timisoara iulius atterbury europe iulius mall openville
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005116 (s)