News Flash:

12 lucruri pe care barbatii le iubesc la femei

27 Mai 2018
1131 Vizualizari | 1 Comentarii
femei

Desi unele femei par sa se comporte ca si cum ar sti ce sa faca pentru a atrage atentia reprezentantilor sexului opus, este pur si simplu imposibil sa gasesti o formula perfecta pentru a face pe oricine sa se indragosteasca.

Cu toate acestea, chiar si asa, exista unele comportamente, detalii si trucuri care, realizate de fete, sunt capabile sa captiveze toate tipurile de barbati. Arunca o privire si afla ce trebuie sa faceti pentru a-l face pe barbatul din visele tale sa se indragosteasca.

1. Lasand niste biletele frumoase: Desi nu stim motivul, toate doamnele stiu ca uneori este mai usor sa-si exprime sentimentele in scris decat verbal. Deoarece in scris poti stapani mai usor limbajului iubirii, este o metoda mai buna pentru captivarea unui barbat. Nu exista nici o modalitate mai eficienta de a mangaia ego-ul masculin.

2. Bucurandu-te de aceeasi muzica: Oricine devine tot mai atasat de oameni care impartasesc gusturile lor… Si vorbind de relatii sentimentale, se intampla ceva similar. Cine ar putea rezista unei femei care, in afara de a fi o prietena si un iubit, ar putea fi o persoana perfecta pentru a merge la dans sau la concerte?

3. Folosind puterea aspectului: Barbatii iubesc conexiunea care se formeaza intre ei si femeile care, la un moment dat, le privesc direct in ochi. Inspiri astfel onestitate, transparenta, loialitate si o anumita intimitate creata intr-o chestiune de moment dintre doi oameni.

4. Fiind mereu prezenta: ceea ce ei apreciaza cel mai mult (indiferent cat de puternici si invincibili ar parea) este prezenta ta in momentele cele mai dificile si mai triste din viata lor. Barbatii care au norocul sa aiba sprijinul femeilor lor stiu ca, indiferent ce se intampla, ea va fi mereu langa ei.

5. Daruirea „sarutarilor mici”: Uneori mai putin este mai mult si nimic nu se aplica acestei expresii mai bine decat sarutarile. Orice baiat va innebuni de dragoste cand ii vei da un sarut, delicat si rapid. Desi este greu de crezut, ei nu au nevoie intotdeauna de mangaieri pline de pasiune!

6. Razi in momentele cele mai ciudate: Desi momentele sentimentale apar intre toate cuplurile, este mai bine sa nu incercati sa le ascunzi. Femeile care, in loc sa pretinda ca nu s-a intamplat nimic, rad aratand ca sunt relaxate sunt mult mai atractive in opinia domnilor.

7. Trimite-i mesaje neasteptate: Barbatilor le place sa stie cat de mult inseamna pentru cei dragi. Daca ii trimiti un mesaj text in care sa-ti exprimi afectiunea, cand se asteapta mai putin, acesta va cadea la picioarele tale.
8. Il atingi cu picioarele tale: Ce se intampla intre voi la culcare te poate ajuta sa-l cuceresti. Daca ii atingi picioarele goale cu ale tale este posibil sa ii indrepte atentia asupra naturii tale feminine, plina de sensibilitate si delicatete.

9. Acorzi atentie detaliilor: Nu numai fetele, ci si baietii se simt minunati atunci cand isi dau seama ca cei dragi au facut efortul sa le dea un cadou fara a fi o ocazie speciala sau sa-i ajute cu ceva ce nu li s-a spus macar. Niciun barbat nu ii poate rezista unei femei atente careia ii pasa de el.

10. Hohote de ras: Desi este greu de crezut, rasul de sex feminin poate deveni un instrument foarte puternic atunci cand vine vorba de relatii. Este foarte bine sa arati entuziasmata si fericita.

11. Fiind insetata de cunoastere: Desi nu recunoaste toata lumea, fetele inteligente si educate sunt o provocare pentru ei. Ei le considera incredibil de atragatoare, deoarece, prin modul lor de a fi, ii fac sa se simta constant provocati. Deci investeste cat mai mult in dezvoltarea ta.

12. Fii surprinzatoare: Chiar daca nu le plac surprizele in general, din cand in cand este bine sa-l surprinzi cu o schimbare. Femeile imprevizibile care nu se tem sa experimenteze cu aspectul lor fizic, culoarea parului etc, se bucura de un mare succes cu barbatii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006415 (s)