News Flash:

10 semne des intalnite date de organismul nostru care ar putea indica probleme serioase

4 Septembrie 2018
853 Vizualizari | 0 Comentarii
ochi

Ca orice masinarie complexa, corpul nostru transmite semnale atunci cand ceva nu functioneaza asa cum trebuie: in acest caz, functiile organelor interne si ale sistemelor. Totusi, deseori ignoram aceste semnale, ceea ce poate fi o greseala majora.

Bright Side a intocmit o lista cu zece astfel de cazuri in care organismul nostru ne avertizeaza cu privire la ceva ce nu functioneaza asa cum ar trebui.

Cum rezolvam foarte simplu problema constipatiei

Pete negre sub ochi

Aceste pete pot aparea din cauza lipsei de somn. Doctorii recomanda un timp de odihna de 7-8 ore in fiecare noapte. Totusi, cauzele pot fi diferite, precum anemia si orice alta circumstanta in care corpul nu produce suficiente celule rosii.

Schimbarea culorii degetelor

Exista un motiv serios care duce la acest lucru: este vorba de Sindromul Reynaud - o conditie unde temperaturile scazute cauzeaza spasme in vasele de sange, ducand la schimbari in culoarea pielii degetelor.

Vedere neclara

Daca se intampla des ca ochii sa fie obositi si nu poti recunoaste oameni si semne de la distante mici, este posibil sa fi dezvoltat ceea ce se numeste astigmatism, deformarea corneei care duce la lipsa de focalizare a imaginii.

Pete plutitoare in vedere

Acestea pot aparea in diferite forme, de la puncte la dungi si sunt pete transparente cu un contur negru care apar de obicei la lumina puternica. Daca fenomenul apare des, poate indica un inceput de cataracta sau alta problema de vedere.

Sunetele din stomac

Acestea sunt cauzate de procesele din intestine. Daca se intampla rar, nu exista motiv de ingrijorare. Insa, daca acestea apar des, mai ales acompaniate de durere, o vizita la doctor este imperativa.

Deficiente care pot explica de ce te simti atat de obosita

Pielea care se decojeste

Acesta este un indiciu ca organismul duce lipsa de vitamine. O dieta echilibrata poate regla problema. Daca decojirea este acompaniata de usturime, atunci este necesara vizita la doctor, intrucat poate fi vorba de o infectie.

Pierderea partiala a simtului olfactiv

Daca esti relativ tanar si ai inceput sa observi ca iti pierzi simtul de miros, acesta este un indiciu al unei raceli puternice sau a unei infectii virale. In orice caz, si aici este necesara vizita la medic.

Zvacnirea pleoapelor

Oricui i s-a intamplat sa „i se bata un ochi”, dar cand acest lucru se intampla des, inseamna ca ochii au depus un efort peste capacitate. Pentru a trata acest lucru, este nevoie de apa rece si, bineinteles, de odihna. Daca nici asa nu functioneaza, zvacnirea pleoapelor poate indica o problema cu sistemul nervos.

Tiuitul urechilor

Multe persoane tind sa nu ia in considerare aceasta senzatie, desi persista, crezand ca nu poate ameninta sanatatea. Acestia se pot insela, intrucat poate indica o boala, in principal o afectiune a sistemului nervos sau a urechii interne. Din fericire, in multe cazuri apare ca urmare a mediului galagios pe care il puteti gasi in multe orase.

Dislocarea umarului

La unii oameni, articulatia umarului pare sa fie foarte elastica, bratul miscandu-se in directii neobisnuite. Acest lucru poate indica o articulatie slaba, in care humerusul se poate disloca. Poate fi cazul in care un individ este flexibil de la natura sau a dobandit aceasta flexibilitate, dar daca nu este vorba de asa ceva, este recomandata vizita la medic.


zvacnirea pleoapelor tiuitul urechilor dislocarea umarului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)