News Flash:

Comisarul sef Dumitru Pavel, fostul sef al IPJ Timis si liderul romilor din Lugoj, RETINUTI!

3 Februarie 2016
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumitru Pavel dreapta
Seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Timis, comisarul-sef Dumitru Pavel, fostul sef al Politiei Timis, Sorin Muntean, si Iulian Bot, zis "Viscol”, considerat unul dintre liderii romilor din Lugoj, au fost retinuti, in noaptea de luni spre marti, pe 24 de ore.
Cei trei urmeaza sa fie prezentati, marti, judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Comisarul sef Dumitru Pavel este acuzat de luare de mita, iar Sorin Muntean de luare de mita si instigare la dare de mita.
Surse judiciare declara ca ceo doi sunt acuzati ca ar fi intervenit, in schimbul unor sume de bani, in favoarea lui Iulian Bot, intr-un dosar.
Seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Timis, fostul sef al Politiei Timis si unul dintre liderii romilor din Lugoj au fost audiati mai multe ore la sediul DNA din Timisoara, dupa ce luni, procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara au facut 13 perchezitii in judet, din care una la sediul IPJ, intr-o cauza penala privind infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in anul 2015.
In cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, Directiei Generale Anticoruptie si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018793 (s)