News Flash:

Combinatia care trateaza cancerul, te scapa de colesterolul rau si iti intareste organismul

21 Decembrie 2015
1771 Vizualizari | 0 Comentarii
combinatie2
Aceasta combinatie este miraculoasa pentru ca, dincolo de toate, intareste intregul organism, mecanism de care avem mare nevoie in vremurile pe care le traim. Se consuma, important, dimineata pe stomacul gol. Studiile au aratat ca persoanele cu hipertensiune arteriala au observat o scadere semnificativa a colesterolului si a tensiunii arteriale, cei cu un nivel ridicat de colesterol rau (LDL) au observat imbunatatiri semnificative. De asemenea, combinatia vindeca multe tipuri de cancer. Dupa 2 saptamani de consum, efectele acestui remediu au fost vizibile. 

Asadar, aveti nevoie de 10 catei de usturoi, 1 cana de otet de mere (maxim 200 de ml), 1 ceasca de miere (maxim 100 de ml).

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender, pana cand veti obtine un amestec omogen (amestecul este gata dupa aproximativ 60-90 de secunde). Se pune amestecul intr-un borcan si se pastreaza in frigider. Se poate consuma imediat dupa ce s-a racit, dar nu trebuie pastrat mai mult de 5 zile de la pregatire. 

Se iau 2 linguri inainte de masa, dimineata, pe stomacul gol. Daca nu va place gustul, cele doua linguri le puteti amesteca cu un pahar de suc natural preferat sau pur si simplu cu un pahar de apa. (sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu)

combinatie miraculoasa organism dimineata stomacul gol colesterol rau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007561 (s)