News Flash:

CODUL PORTOCALIU, restrans la opt judete din sud-est

17 Ianuarie 2016
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
viscol zapada
Opt judete din sud-estul tarii raman sub cod portocaliu pana duminica seara, pentru Bucuresti si alte opt judete fiind inlocuita avertizarea cu cod galben, iar de sapttamana viitoare, va fi ger in toata tara.
Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat avertizarea cod portocaliu emisa anterior, pana duminica, la ora 18.00, ramanand sub atentionare judetele Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea si Galati. In cele opt judete va fi viscol, viteza vantului va depasi la rafala 70-80 de kilometri pe ora, reducand vizibilitatea sub 50 de metri.
Avertizarea cod portocaliu a fost inlocuit pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova si Giurgiu cu cod galben. De asemenea, sub avertizare cod galben raman si judetele Covasna, Bacau, Vaslui, Iasi si Neamt.
In a doua parte a zilei de duminica, in estul si in centrul Munteniei, in Dobrogea si in sudul si centrul Moldovei, precum si in zona Carpatilor de Curbura va continua sa ninga moderat cantitativ, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 55-65 de kilometri pe ora, viscolind ninsoarea, se arata in avertizarea ANM.
Incepand de duminica, ora 18.00, pana luni, la aceeasi ora, codul galben va fi restrans la 12 judete - Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Iasi si Neamt.
In estul si sud-estul tarii, ninsorile vor continua, dar vor fi in diminuare, insa vantul va mai prezenta intensificari cu viteze la rafala de 50-70 de kilometri pe ora, viscolind temporar ninsoarea si spulberand zapada depusa anterior.
In urmatoarele zile, scaderea de temperatura va continua si va fi accentuata, astfel ca vremea va deveni geroasa in cea mai mare parte a tarii, a precizat ANM.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019428 (s)